Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kızaklı Sırt Çantasıyla Ağır Yükleri Taşımak Daha Kolay

Kızaklı Sırt Çantasıyla Ağır Yükleri Taşımak Daha Kolay

Asma yük teknolojisiyle donatılan Hoverglide; sırt, boyun, diz ve ayak bilekleri üzerine binen ağırlığın yarattığı stresi önemli ölçüde azaltıyor.

Sırt çantası seçimi, hem sağlık hem de konfor açısından çok önemli. Tabure çanta Bagobago, elektrikli kaykayı olan Movpak ve yastık çanta Backpack Relax bu anlamda hayatı kolaylaştıran yetenekli sırt çantaları arasındaydı. Dünyanın ilk kızak üzerinde süzülen sırt çantası olarak tanıtılan Hoverglide da hem sağlığınızı hem de rahatınızı düşünen bu yetenekli çantalardan biri.

Sarsıntının yarattığı etkileri %86 azaltıyor

Hoverglide sırtınızı yükü hafifletmek daha doğrusu yükün yarattığı gerginliği azaltmak üzere tasarlanmış kızaklı bir çanta. Sarsıntı nedeniyle meydana gelen etkileri %86 azaltmak üzere askeri olarak test edilmiş. Asma yük teknolojisiyle donatılan çanta kullanıcı yürüdüğü ya da koştuğu sırada sırt, boyun, diz ve ayak bilekleri üzerine binen ağırlığın yarattığı stresini önemli ölçüde azaltıyor. Hatta teknoloji, şu anda ABD ordusu ve deniz birlikleri tarafından operasyonel testlere tabi tutulmaya ve geliştirilmeye devam ediyor.

Özellikle sporcular ve gezginler için tasarlanan Hoverglide, patentli çift şasi ve kasnak sistemi sayesinde kullanıcının yaralanma potansiyelini de düşürüyor. Kızaklı mekanizma üzerine oturan yük, kullanıcı hareket halindeyken yavaşça aşağı yukarı kayıyor. 28-55 litre yük kapasitesi olan versiyonlarıyla 4 farklı Hoverglide modeli sunulmuş. Üreticisi Lightning Packs, Hoverglide için yakında bir Kickstarter kampanyası başlatmayı da planlanıyor.

Görsel: Youtube