Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İstediğiniz Yerde Oturmanızı Sağlayan Sırt Çantası Tabure

İstediğiniz Yerde Oturmanızı Sağlayan Sırt Çantası Tabure

Tabureyle sırt çantasının birleşimi Bagobago otobüs, metro, tramvay beklerken oturacak bir yer arayanlar için tasarlandı.

Banka ATM’si, pasaport kuyruğu gibi kuyruklarda beklemekten yorulanlar, otobüs, metro beklerken göz ucuyla oturacak yer arayanlar ya da deniz kenarındayken 5 dakikalığına manzaranın keyfini çıkarmak isteyenler için tasarlanan ortopedik sırt çantası Bagobago, gittiğiniz her yerde biraz dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuzda rahat bir şekilde oturmanızı sağlayan bir tabureye dönüşüyor.

Çekler tarafından geliştirilen ve üretilen, patenti ise 2012 yılında alınan Bagobago, 130 kg ağırlığı rahatlıkla taşıyabiliyor. Bagobago, fermuarı açtığınızda ve çantanın en alt kısmını mıknatıs yardımıyla çantaya tutturup ayakların dışarı çıkmasını sağladığınızda, yani yalnızca 10 saniye gibi bir sürede tabure şeklini alıyor.

Su geçirmez yapıdaki, 432 gram ağırlığındaki çanta 22 litre taşıma kapasitesine sahip ve sandalye gibi dengede durmasını sağlayan ayaklar dilediğiniz zaman çantadan ayrılabiliyor. Siyah, bordo, turkuaz, yeşil, gri renklerdeki 135 dolar fiyat etiketine sahip çanta, çamaşır makinesinde yıkanabiliyor.

Görsel: Bagobago, YouTube