Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Yerde Çalışanlar İçin Güneş Enerjili Sırt Çantası

Her Yerde Çalışanlar İçin Güneş Enerjili Sırt Çantası

Lifepack, ofisten bağımsız sürdürülen iş yaşamını ve özel hayatı sırt çantasına sığdırıyor.

Solgaard Design tarafından tasarlanan sırt çantası Lifepack, yüksek teknolojilerle ve güvenlik önlemleriyle donatılmış. Dizüstü bilgisayarıyla serbest çalışan bireyler için özellikle devrim niteliği taşıyan çantada aynı zamanda kablosuz hoparlör olarak da kullanılan güneş panelli USB portlu güç ünitesi, çalınmalara karşı geliştirilen toplanabilir kilitleme kablosu, su geçirmez yağmur örtüsü, iç ve dış birçok göz ile gizli bölmeler yer alıyor. Özel hayat ve iş hayatını şık bir tasarımda bir araya getiren Lifepack, her iki durumda da kullanıcıya kullanışlı çözümler sunuyor.

Sırt çantasının “yaşam alanı” olarak adlandırabileceğimiz çanta gözlerine kıyafet ve aksesuarlarınızı, “çalışma alanı” olarak ayırılan bölümlere ise dizüstü bilgisayar, akıllı telefon, kulaklık gibi elektronik cihazlarınızı ve evraklarınızı düzenli bir görünümde yerleştirebiliyorsunuz. Çantanın sırta geçirilen kayışlarında gizli 4 bölmede ise kredi kartı, pasaport ya da para gibi kıymetli eşyalarınızı taşıyabiliyorsunuz.

2 adet USB portu bulunan ve güneş enerjisiyle şarj olan güç ünitesi, iPhone 6’yı 12 kez tam şarj edebilecek kapasitede. Çıkarılabilen güç ünitesinde yer alan entegre Bluetooth hoparlör sayesinde kablosuz müzik dinlenebiliyor.

Indiegogo’da başarıyla fonlanan ve Nisan ayında sona eren kampanyadan 969.361 dolar elde eden Lifepack’e 164 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

Görsel: Indiegogo, YouTube