Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Doğal Güzelliklerle Dolu Jeju Adası Semalarında Bisiklet Yolculuğu

Doğal Güzelliklerle Dolu Jeju Adası Semalarında Bisiklet Yolculuğu

Kozmetik markası Innisfree, yeni mağazasının tanıtımı için ürünlerinin içindeki bitkilerin üretildiği Jeju Adası’nda sanal bir bisiklet turu düzenledi.

Çevre dostu ürünler üreten Koreli cilt bakım markası Innisfree, Shanghai Disney Resort’a açtığı yeni mağazanın ve ürünlerinin tanıtımı için farklı bir yol seçti. Eğlence parkı ruhunu mağazaya taşıyan Innisfree, sanal gerçeklik gözlüklerinin eşlik ettiği bir bisiklet turu hazırladı.

Ziyaretçiler, mağazaya yerleştirilen egzersiz bisikletlerine binerek sanal gerçeklik gözlüklerini taktı ve pedal çevirdikçe Innisfree ürünlerinin içeriğini oluşturan bitkilerin yetiştirildiği, doğal güzelliklerle dolu cennetten bir köşe gibi görünen ve Çinli turistler arasında popüler olan Jeju Adası’nda bir gezintiye çıktı. Gezinti sırasında kanola bitkisi, yeşil çay yaprakları ve küçük hindistan cevizi (muskat) örnekler topladı, bulutların arasından süzülüp okyanusa daldı.

Sanal gerçeklik deneyimiyle zenginleştirilen Innisfree ve Jeju Adası tanıtım kampanyası, J. Walter Thompson Kore‘ye bağlı PostVisual işbirliğiyle hazırlandı. Oldukça dar bir mağaza alanına sahip marka, hazırlanan kampanyayla vermek istediği mesajı yaratıcı bir şekilde iletmiş oldu. Bu konsept, Hong Kong, Endonezya, Singapur, Vietnam’daki diğer markaların düzenledikleri kampanyalara da görülmeye başladı.

Künye:

Marka: Innisfree
Ajans: Postvisual – Güney Kore
Yetkili Yaratıcı Yönetici: Euna Seol
Yaratıcı Yönetmen: Hyunbok Jung
Teknik Yönetmen: Seolbreak Shon
Yazılım Mühendisi: Seolbreak Shon
Sanat Yönetmeni: Taebong Kim
Metin Yazarı: Wonha Hwang
Grafik Tasarımcı: Minjoon Cho
Yönetmen: Sunguk Kim
Görüntü Yönetmeni: Minsang Lee
3B Tasarım: Hyunju Kim
Proje Yöneticisi: Myungsoo Kim
Hesap Yöneticisi: Geonhee Park
Bilgisayar Grafikleri: Team Weno
Sanal Gerçeklik Fotoğrafları: Team Drone Orange
Donanım Tasarımcı: Team People Do Media Art

Görsel: YouTube