Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hem Sırt Çantası Hem de Güç İstasyonu

Hem Sırt Çantası Hem de Güç İstasyonu

Güç kaynağı, aydınlatma ve sırt çantası işlevi gören Hikerpower; açık hava etkinliklerinin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Doğayla baş başa olduğumuz anlarda bile elektronik cihazlara ihtiyaç duyuyoruz. Hiç değilse aydınlatma ve iletişim için güç kaynağı ayarlamamız gerekiyor. Elbette bu güç kaynaklarının kapasitesinin sınırlı olması ve cihazlarla uyumluluk durumu, bu konuda iyi bir organizasyon yapmayı gerektiriyor. Fişli ve USB’li her türlü cihazı çalıştırıp şarj edebilen, aynı zamanda da aydınlatma ve benzeri farklı işlevler gören Hikerpower, elektrik konusunda yaşanan endişelere son veriyor.

Hikerpower

Hikerpower, Kickstarter’da 30 dakika içinde hedeflediği desteği topladı

Hikerpower dolgulu bel kemeri, dolgulu omuz askıları, dolgulu sırt kısmı ve sert kabuklu alüminyum gövdesiyle hem taşırken kolaylık hem de sağlamlık vadediyor. Sert kabuklu gövde, 600 Wh kapasiteli/1.000 W maksimum çıkışlı bir lityum iyon pil takımıyla donatılmış. Kickstarter kampanyasının çok başlarında olan ürün, ilk 30 dakika içinde hedeflediği fonu toplamış.

Kullanıcılar, cihazın üzerindeki çoklu çıkış bağlantı noktalarını kullanarak drone, dizüstü bilgisayar, kamera, far/el feneri, kamp lambası veya akıllı telefon gibi elektronik cihazları şarj edebiliyor. Hatta şarj etmenin ötesinde evde bir prize takar gibi, cihazları bu çantaya takıp çalıştırabiliyor. Bu, kullanıcının evde ya da bahçede prizden uzaklaşmadan kullanmak zorunda kaldığı cihazlar için de hareket alanını genişletiyor.

Bisiklet ve motosiklet sürüşlerinde Hikerpower ile görünürlük

Ayarlanabilir açılı entegre bir LED panele sahip olması sayesinde Hikerpower kendisi de bir ışık kaynağı olarak işlev görüyor. Bu panel, en yüksek değeri 350 lümen olan üç farklı ışık seviyesine ayarlanabiliyor. Işıklar, motorda ve bisiklette de görünürlük amaçlı olarak kullanılabiliyor.

Hikerpower

Hikerpower, bir prizden veya 120W katlanır güneş panelinden şarj edilebiliyor. Şarj seviyesi ve diğer veriler yerleşik bir LCD ekrandan takip edilebiliyor.

Hikerpower, güç kaynağı olmasının yanı sıra gerçekten içinde eşya taşınabilen bir sırt çantası. İç katmandaki yumuşak gövdeli çanta bölümü (kullanıcının sırtına bakan tarafta bulunan bölüm) dıştaki sert gövdeden ayrılabiliyor. Dolayısıyla kendi başına bir sırt çantası olarak kullanılabiliyor. Birden fazla cebe sahip olması dışında, bu ayrılabilir çanta hakkında fazla ayrıntı verilmemiş. Bu bölümün gövdeden ayrılması ise gerçekten önemli bir kolaylık. Bu sayede güç kaynağı olan sert gövdeyi kamp alanında bırakıp hafif bir çantayla alandan uzaklaşmak mümkün oluyor.

Hikerpower

Çanta – güç istasyonu toplamda 8 kg (18 lb) ağırlığa sahip. Suya dayanıklı olduğu da belirtilmiş. IPX6 water-resistant özelliği sayesinde herhangi bir yönden gelen yüksek basınçlı suyu dahi geçirmiyor.

Diğer yenilikçi sırt çantası haberlerimize buradan göz atabilirsiniz.

Görsel: Kickstarter