Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Artık Kediniz Kendi Çadırıyla Kampa Gidebilir

Artık Kediniz Kendi Çadırıyla Kampa Gidebilir

Avustralyalı şirket Cat Camp'in ürünü olan bu minik çadırlar hafif malzemeden yapılma ve kolay kurulumuyla doğa seven kedilerin tercihi olacak.

Patili dostlar için yapılan her geçen zamanda artıyor. IKEA gibi markalar onlar için mobilya tasarlıyor. Tasarımcılar onlara özel koleksiyonlar üretiyorlar. Eğer tahmin ettiğimizden daha akıllılarsa belki de çoktan bizi kedili videolarla ele geçirmişler ve şirinlikleriyle beynimizi kullanmaya başlamışlardır kim bilir? Buğday pasif bir şekilde insanla uyumlu yaşayarak çoğalıyorsa neden kediler yapmasın değil mi? Her neyse konumuz kedilerin dünyamızı ele geçirmesi değil, bizim minik patili dostlara minik üretimler yapmamız. Yani yeni açılan bir satış pazarı: hayvanların minik dünyası!

Artık kedi dostunuz Minnoş’u alıp kampa gitmek çok kolay. Şayet dışarıda sorun yaşamayan ve sizinle iyi bir iletişim kurup kendince takılan bir kediyse onu da alıp doğaya kaçabilirsiniz. Ya da evinizin bahçesine ona bir çadır ortamı kurabilirsiniz. Avustralyalı şirket Cat Camp‘in ürünü olan bu minik çadırlar insanda görünce bir alma isteği uyandırıyor gerçekten. Şayet tabii böyle şeyler almayı seven biriyseniz.

Patili Dostların Kamp Dünyası

Bu minik çadırın en tatlı özelliği büyük bir çadırın ölçeği küçülmüş bir versiyonu olması. Hafif malzemeden yapılması onu gerçek bir çadıra yeterince benzetiyor. Ayrıca tırnak geçirmez özelliğiyle patili dostların tırnakları kumaşa zarar vermiyor. Ayrıca gerçek bir çadır gibi bunun da montajı gayet kolay. Cat Camp ekibi bu ürünü geliştirmek için tasarımcıların dışında mühendislerle de beraber çalışmışlar.

Ürünün son tüketicisi kedi olduğundan, ürünleri deneyenler de kediler oldu. Son ürünü deneyen 20 kedi ürüne memnuniyet testi yaptı. 12 ay boyunca bu çadırlarla ilgili çalışan şirketse çıkan sonuçtan kedilerin memnun olmasından çok mutlular.

Şimdilik mavi, kırmızı ve turuncu renklerde olmak üzere 2 adet farklı renk seçeneğiyle satışa çıkan bu minik çadırlar Avustralya’da gönderime açıldı. Ayrıca satışın %10’u da sokaktaki evsiz kedilere yardıma gidiyormuş. Tasarımcı ekibin kedileri çok sevdiği aşikar. Ne harika, siz kedinizle ufak bir kamp yapma hayalini gerçekleştirdiğinizde sokaktaki kediler de kartondan kafalarını sokacak bir kedi evi sahibi oluyorlar.

Görsel: Cat Camp