Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedi Boy Mobilyalar

Kedi Boy Mobilyalar

Japonya'nın mobilya başkenti Okawa, craftsman MADE kampanyasıyla insanlar için üretilen mobilyaları küçülterek kediler için bire bir kopyasını hazırladı.

Kedi ve köpekler için üretilen ev mobilyaları anlaşılmaz rüküşlüklerine veda ederek evin normal birer mobilyasıymış gibi görünmeye başlıyor. IKEA geçtiğimiz günlerde patili dostlarımız için hazırlanmış bir koleksiyon yayınlamıştı. Japon rakipleri ise boş durmadı ve craftsman MADE isimli insanın yüzüne gülücükler konduran bir kampanya hazırladı. Japonya’nın mobilya başkenti olan ve Fukuoka prefektörlüğünde bulunan Okawa tarafından hazırlanan kampanyada insanlar için üretilen mobilyaları adeta bir küçültme ışınıyla kedi boyuna indiriliyor.

craftsman MADE kampanyasının temel amacı Japonya’nın ağaç ve cam işleme gibi zanaatların merkezi olan Fukuoka bölgesinin duyurulması. Fukuoka bölgesinde 150’den fazla mobilya fabrikası bulunuyor ve bunların çoğunluğu düğün mobilyaları konusunda uzmanlaşmış. Fukuoka’da hafif ancak güçlü olmasıyla bilinen Kiki ağaçları kullanılıyor. Bu nedenle de bölgenin mobilyacıları kendine oldukça güveniyor.

Kedi boy hazırlanan mobilyalarla da Okawa şehri ve bölge mobilya üreticileri internetin kedi aşkını kullanarak markalarını küresel çapta duyurmayı hedefliyor. Yayınlanan 1 dakikalık tanıtım filmi de bu önermeyi destekleyecek cinsten. Öyle ki kobay olarak kullanılan kediler mobilyaları bir hayli rahat buluyor. Anında koltuklara çıkıp yayılıveriyorlar.

 

Görsel: Okawa-Kagu