Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sürdürülebilir Malzemeden Yapılan Köpek Evleri

Sürdürülebilir Malzemeden Yapılan Köpek Evleri

Arjantinli iç mimarlar ve sanatçıların katıldığı, DArA (Arjantin İç Mimarlar Odası) tarafından düzenlenen sergideki köpek evlerinin her biri sürdürülebilir malzemeden tasarlandı.

Şehirler sadece bizim değil; kediler, köpekler, kuşlar ve bilimum şehre adapte olabilen her canlının beton ormanları. Bizimmiş gibi davranmamız biraz bencilliğimizden aslında. Neyse ki günler ilerledikçe bizimle birlikte yaşayan uçan ve uçmayan büyük küçük dostlarımızı da düşünür olduk. Bu sene başından beri sokakta yaşayan yahut bizimle evimizi paylaşan tüylü dostlarımız için birçok yapılan ürün radarımıza girdi. Küçük dostlarımız için çadırlar, mimari kedi evleri, IKEA mobilyaları derken bu sene birçok ürün üretildi gerçekten. Şimdi de Arjantin’den tatlı bir haberimiz var.

Bu Tarz Köpeklerin!

Arjantinli iç mimarlar ve sanatçılar Köpek Evleri isimli bir serginin parçası oldular. DArA (Arjantin İç Mimarlar Odası) tarafından düzenlenen organizasyon ve sergi Buenos Aires’te ziyaretçilere açıldı. Sergideki köpek evlerinin her biri sürdürülebilir malzemeden tasarlanmış. Etkinlik kapsamında, çeşitli alanlardan mimarlar, sanatçılar ve tasarımcılar da doğada minimum iz bırakmayı amaçlayan köpek evleri için önerilerini sundu.

Malzemeler arasında ahşap ürünler, süt kutuları, kablolar gibi aklınıza gelebilecek birçok çeşit bulunuyor. 50’den fazla tasarım yapılmış etkinlik için. DArA’nın sergisi, köpeklerin, dostlarının tasarımlarını deneyimlediği bir geçit töreni ile tamamlandı.

Görsellerin tamamına siteden bakabilirsiniz.

Görsel: DArA