Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedi Değil Sırt Çantası

Kedi Değil Sırt Çantası

Yün ve keçeden oyuncaklar ve çantalar üreten Japon tasarımcı Pico’nun hazırladığı son çantayı gerçek bir kedinden ayırt etmek neredeyse imkansız.

İlk bakışta gerçekten bir kedi gibi duran ama yaklaştıkça canlı olmadığı fark edilen çeşitli tasarım ve ürünün haberini daha önceden yapmıştık. Evcil hayvanların kopyası terlikler yapan Cuddle Clones adlı girişimin evcil hayvanların yüz ifadelerindeki ayırt edici özelliklere kadar birebir aynısını yaptığı terlikler ve Japon sanatçı Wakuneco tarafından yaratılan oldukça gerçekçi üç boyutlu kedi portreleri ilham verici içeriklerimiz arasındaydı. Japonya’dan bir keçe sanatçısının yarattığı çantalar ise gerçekçilik konusunda insanı şüpheye düşürecek çantalar tasarlıyor.

Tüylerinden minicik burnuna kadar gerçek bir kedi gibi gözüken çanta

Yünden ve keçeden kedi formunda küçük oyuncaklar ve ürünler üreten @picopoco08 isimli Twitter kullanıcısı Pico, inanılmaz derecede gerçekçi duran kedi şeklinde çantalar da üretiyor. Pico, üretim aşamasında sahte kürk malzemeleri ve biraz da akrilik boya kullanıyor. Kedinin tüylerini, kuyruklarını, gözlerini ve hatta minicik burunlarını bile özenle hazırlıyor. İlk bakışta canlı bir kedi gibi duran bir sırt çantası geçtiğimiz hafta Pico tarafından paylaşıldı ve kısa sürede oldukça ilgi topladı. Sevimli ve bir o kadar tuhaf görünümüyle sırt çantası kullanıcıların hemen dikkatini çekti. Hatta satın almayı isteyenler bile oldu.

Çıkarılabilir iki kayışa sahip sırt çantasının iç bölümünde kürkün içine gizlenmiş bir fermuar bulunuyor. Fermuarı açınca oldukça geniş bir bölme karşılıyor. Bu alanın içine de özenle kedili bir iç astar dikilmiş. Sırt çantasını kayışlarını takmak için yerleştiren metal çemberler de çantanın üzerinde olmasa bu kedili çantayı gerçek bir kedinden ayırmak mümkün değil.

Pico, son ürettiği kedili çantaya oldukça fazla talibi olmasına karşın şu an için bu çanta özelinde daha fazla sipariş kabul edemeyeceğini de yoğun ilgilinin ardından açıklamak durumunda kaldı. Kedilerden ilham alan ürünlerinin tamamı muhtemelen sipariş üzerine üretiliyor. Pico, son paylaşımının viral olmasının ardından şu an için artık daha fazla üretim yapamayacakları bilgisini kullanıcılar ile paylaşıyor.

kedi

Görsel: Twitter