Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IKEA’nın Uzmanlarla İş Birliği Yaptığı Evcil Hayvan Ürünleri Koleksiyonu

IKEA’nın Uzmanlarla İş Birliği Yaptığı Evcil Hayvan Ürünleri Koleksiyonu

IKEA kapsamlı araştırmalara ve uzman girdilerine dayanarak hazırladığı “UTSÅDD” isimli koleksiyonuyla artık evcil hayvan ürünleri dünyasında daha iddialı.

IKEA; patili dostlarımızın ve onların ailesi olan insanların yaşamını biraz daha kolaylaştırmak için UTSÅDD isimli yeni bir koleksiyon yarattı. IKEA’nın zaten evcil hayvan ürünleri mevcuttu. Ancak bu koleksiyona gösterdiği titizlik, markanın bu alanda insanların ve elbette patililerin ilk tercihi olmayı hedeflediğini ortaya koyuyor.

Evcil hayvan eşyasından çok daha fazlası olan bu seri; hayvanların sağlığını ön plana alırken aynı zamanda da işlevselliği, eğlenceyi ve İskandinav tasarımının karakterini bir araya getiriyor. Parçaların tasarım süreci, kapsamlı araştırmalara ve uzman girdisine dayanıyor.

Evcil hayvan eşyalarına İskandinav ruhu katmak

Koleksiyon için veterinerlere, evcil hayvan ürünleri uzmanlarına danışılmış. Hatta kedi ve köpeklerden oluşan oldukça seçici bir patili grupla denemeler yapılmış. Böylelikle tüylü dostlarımızın tornaklarından bıyıklarına kadar ihtiyaç ve tercihlerine hitap eden 29 parçalık bir koleksiyon ortaya çıkmış. UTSÅDD, bir evcil hayvanın yaşamındaki şu temel faaliyetlere odaklanıyor; yemek yemek, uyumak, oynamak ve saklanmak. Bu günlük ritüelleri yalnızca pratik değil, aynı zamanda kullanımı keyifli ve bakımı kolay ürünlerle geliştirmek amaçlanmış.

UTSÅDD, oyuncu yavru köpekler ve meraklı kediler için yoğun oyun seanslarına dayanacak şekilde tasarlanmış oyuncaklar, konfor ve güvenlik vaat eden yataklar, battaniyeler ve yemek sırasında etrafı düzenli tutan mama kaseleri sunuyor. Koleksiyonda bulaşık makinesinde yıkanabilen seramik kaseler, su geçirmez ve makinede yıkanabilen nevresimler ve hem dayanıklı hem de evcil hayvanların ağzına zarar vermeyen oyuncaklar gibi parçalar bulunuyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi koleksiyonda, tüm patili ailelerin sağlığı ve güvenliği şirket için en önemli unsur olmuş. Her ürün; kimyasal, mekanik ve fiziksel açıdan yüksek güvenlik standartlarını karşılamak üzere sıkı testlerden geçirilmiş.

UTSÅDD, Nisan ayındaki ABD lansmanından başlayarak dünya çapında kullanıma sunuluyor. Fiyatlar 2 – 70 dolar arasında olacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

IKEA (@ikea)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: IKEA