Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Evcil Hayvan Evlat Edinin

Bir Evcil Hayvan Evlat Edinin

Bu kışın en soğuk zamanlarındayız ve sokakta yaşayan bazı şirin köpekçikler ve kedicikler bir kaç ay önce yavrularken sizinle göz göze geldiklerinde bir an onları evlat edinmeyi düşündüyseniz bu soğukta onların hayatlarının şu anda ne kadar güç olabileceğini de tahmin ediyorsunuzdur.

Iams (bir evcil hayvan mama şirketi) bir sosyal sorumluluk kampanyası yapmış ve aşağıdaki filmlerle insanlara bir evcil hayvan evlat edinmenin asıl tatlı duygusunun, yani hayvan tarafından kabul edilme anının hissini aktarmaya çalışmış. Başarılı da olmuş ki, 1 milyon hayvana ev bulma hedefiyle çıktıkları bu işte 1.2 milyondan fazla evcil hayvanı yeni sahipleriyle buluşturmuşlar. Kampanyanın sözcüsü olan Felicity Huffman filmleri de seslendirmiş. Ajans: Saatchi & Saatchi.

Find more videos like this on AdGabber

Find more videos like this on AdGabber

Hazır bu filmlerle duygulanmışken şu konuya da girelim. Hayvan, özellikle de köpek besleme kararında ağırlıklı tercihin safkan ırklar olması aslında çok garip bir fetişizm. Sokak köpeklerinden ev köpeciği olmamasına neden olan bu yaygın alışkanlıkla ilgili Viral:Plog‘da gördüğüm bir Peta filmini paylaşmak istiyorum.

Link: Peta - Fight Breedism