Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aşırı Gerçekçi Kedi Portreleri

Aşırı Gerçekçi Kedi Portreleri

Japon sanatçı Wakuneco, keçeleri tığlarla öyle bir şekillendiriyor ki yaptığı kedi portreleri miyavlasa görenler şaşırmaz.

Zanaat hangi dönemde olursak olalım değerini asla yitirmeyecek gibi duruyor. Birçok zanaatkar var özellikle Instagram ve Etsy’den kendilerine açtıkları hesapla dünyaya açılan. Kimi nakıştan odalar yapıyor kimi de üç boyutlu soyut nakışlar işliyor. Kimi sanatçı gerçekçi nakış portreler yapıyor kimi de kendin yap hayvan oyuncaklar üretiyor. Bazıları gündelik eşyaları kanaviçeyle kaplıyor. Şimdi de bahsedeceğimiz sanatçı Japonya’dan ve inanılmaz gerçekçi yaptığı kedi portreleriyle insanı kendine hayran bırakıyor.

Keçeden Kediler ve Onların Dünyası

Japon sanatçı Wakuneco iğnelerle işlediği ve üzerine bolca emek harcadığı keçelerden kedileri harika bir şekilde üç boyutlu dünyanın birer parçası haline getiriyor. Sanatçı bu keçeden kedileri nasıl yaptığınıysa YouTube kanalında çok güzel bir şekilde gösteriyor. Özellikle kedilerin tüylerine nasıl doğal bir görünüm verdiğini ya da bıyıklarını nasıl yaptığını merak ediyorsanız YouTube kanalına mutlaka bakmalısınız.

Wakuneco yaptığı kedi portrelerinde gerçek kedilerden ilham alıyor. Gerçek kedilerin fotoğraflarından portrelerini çıkartan sanatçı kedileri böylece adeta ölümsüz kılıyor. Eğer bir kediniz varsa Japonya dışına sipariş gönderimine başladığında kedinizi üç boyutlu şekilde heykelleştirmeyi düşünebilirsiniz.

?海外のメディア関係の方へインフォメーションです?‍♀️ ・ Hello.?✨✨ I’m Wakuneco artist Sachi. Thank you for many loving messages❣️ ・ I often find Web viral media using my Wakuneco photo and video.?✨ I’m asked for those permits, but I can’t read everything because there are so many E-mails. So we will show our guidelines with this post. Editor of WEB media, please strictly adhere to this. ・ ・ ・ 1️⃣Image Please use the image with the notation [©Wakuneco.]. To trim, please overlay [©Wakuneco.]. ・ ・ 2️⃣Video Please "Embed Link" the video of YouTube. Download is prohibited. Please do not re-edit my videos. If you need a square or short version for a specific platform, please ask me. (I will produce it for a fee) ・ ・ 3️⃣Please be sure to link my YouTube channel. The affiliate of YouTube video is our activity fund. ・ ・ It is very pleasing that our activities will be known all over the world.?✨ So far, I have been active only in Japan. Because I can not use English well. But now, we receive a lot of love-filled messages from all over the world.❤️ ・ I'm happy.☺️ ・ I will make an effort to deliver Wakuneco to countries other than Japan. ・ Super thanks! ・ wakuneco Sachi ・ videographer gyueen tokugawa @gyueen

A post shared by 羊毛フェルト?わくねこ (@wakuneco) on

Sanatçı keçelerin liflerini kademeli olarak kompaktlaşana ve katı şekillere dönüşene kadar işlemeye devam ediyor. Ve sonunda yün tabakaları gerçekçi bir dokuya sahip oluyor. Tamamladığı kedi portrelerini ise ahşap çerçevelerine yerleştiriyor ve voila! Karşınızda kedinizin bir heykeli!

Sanatçının işlerini nasıl ürettiğini YouTube’undan takip edebilir, işlerini ise Instagram ve Twitter’ından inceleyebilirsiniz.

チャーくんのお届けが無事完了いたしました?✨✨✨ ・ ・ チャーくんママさんから、 哀しみの涙が感動と嬉し涙に変わりました、 とご連絡をいただき、 溢れる想いで目頭が熱くなりました。 ・ ・ ただただこのご縁に感謝するばかりです???✨ ・ ・ ・ チャーくんは、子猫の時、空腹のあまり土を食べていた所を保護された猫ちゃんです。 ・ そのためチャーくんママさんは必死でチャーくんにスプーンでごはんをあげ続けていたそうです。 ・ 他の猫ちゃんにもとても優しくて面倒見の良い猫ちゃんでした。 ・ とてもとても愛されていたチャーくん。 ・ 私に制作させて頂けたこと、本当に幸せに思います。 ・ インスタでもたくさんの方々に応援して頂き、いつも励みになっていました??✨ ・ ありがとうございます! ・ ・ また、私らしい「わくねこ」を生み出せるよう、頑張ります?❤️ ・ ・ ・

A post shared by 羊毛フェルト?わくねこ (@wakuneco) on

2017年も、最後の1日となりました? ・ 今年は、本当に多くの方に支えられ、勇気づけられながら制作出来たこと、心から感謝しています。 ・ 本当にいつもありがとうございます。 ・ そして、新たにフォローして下さいました方、また見たいと思っていただけるような作品を、魂込めて作っていきたいと思っております? どうぞよろしくお願いいたします?‍♀️ ・ 2018年も、大きく成長出来るように、自分の出せる最大限の力を出し切りたいと思います! ・ 来年もわくねこを、どうぞよろしくお願いいたします??✨✨ ・ 皆さま、良いお年をお迎えくださいませ?✨ ・ ・ ・ ??年明けにヤフオクにてモデル猫さんを募集します?? ・ 詳細はいましばらくお待ちください?‍♀️ ・ ・ ・

A post shared by 羊毛フェルト?わくねこ (@wakuneco) on

Görsel: Instagram