Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evcil Hayvanınızın Birebir Aynısı Terlikler

Evcil Hayvanınızın Birebir Aynısı Terlikler

ABD'li girişim Cuddle Clones, sipariş üzerine tüylü dostlarınızın ikizi gibi terlikler yapıyor.

Hayatı paylaştığımız tüylü bir dostlarımızı onurlandırmak için ne yapsak azdır. Keçeden gerçekçi portrelerini yaptırabiliriz örneğin. Herkes kardan insan yaparken bize can dostumuzun kardan heykelini yapmak daha cazip gelebilir. Onu olan sevgimizi dışavurmak için yapabileceklerimizin sınırı nedir bazen biz bile bilemeyebiliriz. Evcil hayvanların kopyası terlikler yapan Cuddle Clones adlı girişim de bu sınırların bir parça bulanıklaştığı bir bölgede duruyor.

Sevimli mi, rahatsız edici mi?

Cuddle Clones, baktığınızda sempatik mi yoksa rahatsız edici mi olduğuna karar veremediğiniz terlikler yapıyor. Evde aksini bir çift terlikte gören canların ne hissedeceği de bir muamma açıkçası. Çünkü evcil hayvanın kürkündeki desenlerden tutun da yüz ifadelerindeki ayırt edici özelliklere kadar birebir aynısını terliğe dönüştürüyorlar. Bir kedi ve bir de köpekle aynı evi paylaşıyorsanız veya farklı cins köpekleriniz varsa ortaya daha da tuhaf bir görüntü çıkıyor.

Cuddle Clones, gerçeğine en yakın kopyayı yapabilmek için işini oldukça ciddiye alıyor. Bir çift terlik sipariş ettiğinizde; evcil hayvanınızın yüzünün yanı sıra sırt, göğüs, göğüs ve kuyruk dahil kürkünün tamamını gösteren fotoğraflar istiyorlar. Daha sonra göz rengini ve kulaklarının pozisyonunu seçiyorsunuz. Her bir evcil hayvan benzersiz olduğundan, onları benzersiz yapan özellikleri titizlikle terliklere yansıtıyorlar. Sekiz hafta sonra siparişiniz evinize teslim ediliyor.

Cuddle Clones, terliklerin yanı sıra evcil hayvanların portresini kupa, battaniye ve telefon kılıfı gibi ürünlere de basıyor. Neler yaptıklarına şirketin internet sitesinden, instagram’ından ve Facebook sayfasınsan göz atabilirsiniz.

Görsel: Instagram
Manşet görseli düzenlenmiştir.