Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
2 Chainz’in Müzik Videosundaki Her Fişi Masraf Gösterebilirsiniz

2 Chainz’in Müzik Videosundaki Her Fişi Masraf Gösterebilirsiniz

JohnXHannes imzasıyla Expensify için hazırlanan müzik videodaki karekodları taratanlar videoda gördüklerini kazanma şansı yakalıyor.

3 Şubat’ta gerçekleşen Super Bowl, kıyasıya bir mücadeleye tanıklık etti. Pazar günü gerçekleşen NFL’in final karşılaşmasındaki 13-3 skoru ise Super Bowl’daki en düşük sonuç olduNew England Patriots‘un şampiyonluğuyla sonuçlanan Super Bowl LIII kadar reklam aralarında gösterilen filmlerle de konuşuluyor. 2 Chainz ve Adam Scott‘un yer aldığı müzik videosu, Expensify’ın hem televizyonda hem de Super Bowl sırasında yayınladığı ilk reklam filmi oldu. 25 Ocak’ta 2 Chainz’in YouTube kanalı üzerinden paylaşılan müzik videosu, bugün itibariyle 10.544.573 kez izlendi.

Kişisel ve iş amaçlı için bir gider yönetim sistemi geliştiren Expensify, internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden, finans ekiplerinin raporları onaylamalarına ve dışa aktarmalarına ek olarak, kullanıcıların makbuzları yüklemelerine, masraflar için geri ödeme talep etmelerine, çevrimiçi satışlardan makbuzlar oluşturmalarına ve otomatik olarak masraf raporları oluşturmalarına olanak tanıyor.

Harcanabilen müzik videosu olarak Expensify This başlığıyla yayınlanan filmde yer verilen etiketlerdeki karekodlar, kampanya dahilinde sunulan ödülleri kazanmak için bir fırsat sunuyor.

Yarışmaya katılabilmek için ne yapmak gerekiyor?

JohnXHannes imzası taşıyan kampanya, 60 saniyelik bir Super Bowl reklamı ve NFL finalinin ikinci çeyreğinde, ulusal olarak yayınlanacak 30 saniyelik bir versiyonuyla oluşturuldu. Expensify’ın vereceği ödülleri kazanmak isteyenlerin gerçekleştirmesi gereken birkaç adım bulunuyor.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin öncelikle Expensify uygulamasını indirmesi gerekiyor. İkinci adım olarak YouTube üzerinden yayınlanan 3 dakika 51 saniyelik video, 1080p HD ve tam ekran olarak ayarlanıyor ve video içerisinde yer verilen etiketlerdeki karekodların olduğu sahneler duraklatılıyor. Son aşamada ise etiketin fotoğrafını çektikten sonra Expensify’a yükleyerek yarışmaya katılma süreci tamamlanıyor.

Yarışmaya katılan kullanıcılar arasından şanslı olan kişilere; videoda yer verilen buz arabanın nakit değeri (200.467 dolar), iki taşlı elmas yüzük (2.000 dolar) SicKid tarafından yapılan 2 Chainz tablosu (1.500 dolar), altın burger (4.800 dolar) ve Audi R8 (165.000 dolar) altın atm, altın klozet gibi çeşitli ödüller verilecek.

Künye:

Reklam Ajansı: JohnXHannes, New York
Reklamveren: Expensify
Prodüktör: Sue Troyan
Görsel Efekt: Kevin
VFX Prodüktör: Jami Schakel

Görsel: YouTube