Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
11. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

11. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri başvuruları kabul için son gün 11 Şubat!

Güncelleme: 15 Şubat 2019, 16:31

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği başvuru süreci 21 Şubat’a kadar uzatıldı.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından organize edilen ve her yıl doğrudan pazarlama alanındaki başarılı çalışmaları ödüllendiren Doğrudan Pazarlama Ödülleri için başvurular başladı. Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan DP Ödülleri’nde geçtiğimiz yıllardan farklı olarak ticari etkinliği yüksek, ölçülebilir ve sonuç getiren doğrudan pazarlama projeleri stratejisi, yaratıcılığı, uygulanabilir oluşu ve sonuçları perspektifinden kampanyalar değerlendirilecek.

Geçtiğimiz yıl Alışveriş Merkezi Etkinlikleri ve Doğrudan Sorumluluk Projeleri isimleri altında iki yeni kategori daha eklenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri için başvuruları 16 Ocak’ta başladı ve 11 Şubat’a kadar devam edecek. Doğrudan pazarlama sektörüne değer katmak ve pazarın gelişmesini sağlamak için çalışan Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından düzenlenen DP Ödülleri’nin bu yılki teması Ödüllük Hareket olarak belirlendi.

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne başvurular internet sitesi üzerinden gerçekleşiyor. Türkiye ve KKTC’den doğrudan pazarlama alanında üretilmiş tüm projeler katılabilir.

Genç Jüri bu yıl da iş başında

DP Ödüllerindeki bir değişiklik ise V1 ve V2 olarak ayrılan e-posta ve basılı doğrudan pazarlama iletişim çalışmaları bu sene birleştirilerek tek kategori olacak. Elle tutulan veya gözle görülen, postalama yöntemiyle iletilmiş tüm projeler V1 Doğrudan Postalama Çalışmaları (E-Posta ve Basılı) kategorisi altında jüriye iletilecek.

2 yıl önce uygulamaya konulan Genç Jüri programı bu yıl da uygulanacak. Dernek üyesi ajansların 30 yaş altındaki çalışanları ile kurulan Genç Jüri, ana jürinin yanında yerini alacak. Eleme süresinde de belirli bir yüzde sahip olacak bu genç yaratıcıların erken yaşta seçici kurul deneyimi kazanması hedefleniyor. Ayrıca bu kurulun seçtiği işler arasından ilk üçe de Genç Jüri Ödülü verilecek.

Görsel: DPİD