Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
12. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

12. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin başvuruları için son gün 24 Şubat.

Doğrudan pazarlama sektörüne değer katmak ve pazarın gelişmesini sağlamak için çalışan Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD), Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ni gerçekleştiriyor. Bu yıl 12. Kez gerçekleşecek olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne başvurular da başlamış durumda. Başvurular 24 Şubat’a kadar devam edecek.

Geçtiğimiz yıl e-posta ve basılı doğrudan pazarlama iletişim çalışmaları birleştirilerek tek kategori haline getirilmişti. Bu yıl İnteraktif ve Veriye Dayalı Pazarlama ana kategorilerine eklenen yeni alt başlıklarla ödüller daha da zenginleştirildi. Bununla birlikte ticari etkinliği yüksek olan, ölçülebilir, sonuç getiren doğrudan pazarlama projelerini değerlendiren Doğrudan Pazarlama Ödülleri artık markaların başvurusuna da açık olacak.

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde geçler de söz sahibi olacak

3 yıldır uygulanan 30 yaşın altında dernek üyesi ajans çalışanlarından oluşan Genç Jüri yerine bu yıl üniversite öğrencileri geçiyor. Öğrencilerin oyları ön elenme sürecinde etkili olacak. Böylece gençler de söz sahibi olmuş olacak.

24-25 Mart’ta gerçekleşecek ana değerlendirme sürecinde de bazı yenilikler bulunuyor. Ana jüri; Etkinlik Pazarlama Jürisi, Satış Noktası ve Sahada Pazarlama Jürisi, Veriye Dayalı Pazarlama ve İnteraktif Pazarlama jürisi olarak üçe bölündü. Jüriler başvuruları kendi uzmanlık alanlarına göre değerlendirecek.

Bu yılın konsepti: Ödül Kafası

Geleneksel hale gelen ödüllerde bu yılın konsepti Ödül Kafası olarak belirlendi. Son başvuru tarihinin 24 Şubat olarak belirlendiği Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne başvurular internet sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Görsel: DPİD