Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin başvuruları için son gün 5 Kasım.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin (DPİD) ticari etkinliği yüksek olan, ölçülebilir, sonuç getiren doğrudan pazarlama projelerini seçerek ödüllendirdiği Doğrudan Pazarlama Ödülleri pazarlama sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alıyor. Doğrudan pazarlama sektörüne değer katmak ve pazarın gelişmesini sağlamak için çalışan DPİD, bu yıl 13. kez düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ni yeni kategorilerle daha zengin hale getiriyor. Geçtiğimiz yıl 26 olan kategori sayısı yeni başlıkların da eklenmesiyle bu yıl 46 kategoriye çıktı.

Bu yılın konsepti: METAMORFOZ

Geleneksel hale gelen ödüllerde bu yılın konsepti METAMORFOZ olarak belirlendi. DPİD tarafından yapılan paylaşımda; “Başkalaşmak eski olduğun halden güçlü, pozitif ve bulaşıcı olmaktır. Bu noktadan hareketle DPİD’nin metamorfozunu merkeze alarak iletişim ve pazarlamanın başkalaşarak yenilenen ana unsurlarını (coin, ai, algoritma, online) kompoze ettiğimiz konseptimizle, canlılarda metamorfozun en güçlü şekilde görüldüğü kelebek imgesini soyut bir yeni dünya göstergesi şeklinde vurguluyoruz. Kanatlarımızın yeni dünyaya açıldığını vurgularken, sektörü gökyüzünden anlık olarak takip ettiğimizi gösteriyoruz.” açıklamasına yer verildi.

doğrudan pazarlama iletişimcileri

Başvuru sürecinin ardından değerlendirmeler sektörel ajanslar, ilgili sektör dernekleri, medya kuruluşları, akademisyenler, marka temsilcileri ve PR sektörünün seçkin isimlerinden oluşan jüri ekibi tarafından yapılacak. Bu jüri ekibinin içerisinde Bigumigu Eş-Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Pembecioğlu da yer alıyor. “Etkinlik”, “Saha” ve “Dijital” alanlarında yapılan başvurular ayrı ayrı jüri grupları tarafından değerlendirilecek.

Ödüllere son başvuru tarihi 5 Kasım tarihine kadar uzatılırken proje kabul tarihi de 1 Ekim olarak güncellendi. Yarışmaya başvuruda bulunacak katılımcılar 1 Ocak 2020 – 1 Ekim 2021 tarihleri arasında ürettiği doğrudan pazarlama projeleriyle yarışmaya başvurabiliyor. Yarışmaya katılmak için DPİD’nin internet sitesinden ya da dpodulleri.org üzerinden başvuru formunu doldurmak gerekiyor.

13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin Ödül Töreni heyecanı ise 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek.

Görsel: Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği