Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
11. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Ajansların İsteğiyle Uzatıldı

11. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Ajansların İsteğiyle Uzatıldı

Doğrudan Pazarlama İletişimciler Derneği, ajansların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiği başvuru uzatma talebini kabul ederek son tarihi 1 Mart'a çekti.

Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri, ismiyle müsemma doğrudan pazarlama alanında yıl boyunca hayata geçmiş kampanyaları ödüllendiriyor. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından organize edilen DP Ödülleri’nde geçtiğimiz yıllardan farklı olarak ticari etkinliği yüksek, ölçülebilir ve sonuç getiren doğrudan pazarlama projeleri stratejisi, yaratıcılığı, uygulanabilir oluşu ve sonuçları perspektifinden kampanyalar değerlendirilecek.

Bu yılki temasını Ödüllük Hareket olarak belirleyen Doğrudan Pazarlama Ödülleri, geçtiğimiz sene açtığı Alışveriş Merkezi Etkinlikleri ve Doğrudan Sorumluluk Projeleri kategorilerinde ödül vermeye bu yıl da devam edecek. Başvuru süreci hakkındaki bilgiye duyuru yazımızdan da ulaşabileceğiniz gibi detaylı bilgiye DP Ödülleri internet sitesinden ulaşabilirsiniz. İlk etapta 11 Şubat olarak açıklanan son başvuru tarihi daha sonra 21 Şubat’a kadar uzatılmıştı.

21 Şubat tarihi de ajansları sıkıştırınca Instagram üzerinden ajanslar derneğe ulaşmaya başladı. Kendi dillerinde çektikleri videolarla ajanslar sürenin uzatılmasını istedi. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği de bu taleplere kulak vererek son başvuru tarihini 1 Mart’a uzattı. Bu sırada da ortaya çıkan videolar ise parodi, meme veya canlandırma işle eğlenceli bir an yarattı. Ajansların videolarını ve derneğin yanıtını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Görsel: DPİD