Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hyundai Super Bowl Filminde Sinir Bozucu Olayları Arka Arkaya Sıralıyor

Hyundai Super Bowl Filminde Sinir Bozucu Olayları Arka Arkaya Sıralıyor

Hyundai, Jason Bateman'ın rol aldığı The Elevator isimli reklam filminde yeni hizmeti Shopper Assurance'ı eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Otomobil almaya karar verdikten sonra, hangi marka ve modelin tercih edileceği zaman harcanan bir süreç oluyor. Satın alınması planlanan otomobilin özellikleri ve deneyimi gibi detaylar bu süreci iyice meşakkatli bir hale getiriyor. Alıcının kararlar vermesini ve verdiği karardan gelecekte de memnun kalmasını isteyen Hyundai, Super Bowl’da yayınladığı reklam filmiyle yeni bir hizmetin tanıtımını yaptı. Shopper Assurance adıyla sunulan hizmet, karar verme sürecinin kolaylaştırmayı ve satın alma deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Müşterilerinin zaman kazanarak güvenli alışveriş yapabilmeleri için Hyundai tarafından verilen Shopper Assurance‘daşeffaf fiyatlandıma, esnek test sürüşü, iade ve değişim garantisi gibi hizmetlere yer veriliyor. Ayrıca kolaylaştırılmış satın alma hizmeti, kredi başvurusu, ödeme planlarını görüntüleme ve takas durumu konularının online olarak halledilmesini sağlıyor. Bu sayede, bayilerde geçirilen zaman minimum düzeye indiriliyor.

Shopper Assurance hizmetinin tanıtımı için hazırlanan ve The Elevator başlığıyla yayınlanan reklam filmi, geleneksel otomobil alışverişi üzerinden Hyundai Shopper Assurance’a dikkat çekiyor.

Arrested Development, Ozark dizilerinin yıldızı Jason Bateman‘ın asansör görevlisi karakteriyle yer aldığı The Elevator, bir çiftin asansörü çağırmasıyla başlıyor. Ardından kapı açılıyor ve Jason Bateman çifte selam vererek kaçıncı kata gideceklerini soruyor. Çift, otomobil alacaklarını söyledikten sonra Jason Bateman, söz konusu katın düğmesine basıyor. Asansör katlarda durmak yerine, farklı karakterlere ve vakalara yer verilen sahnelere geçiyor.

Asansör sırasıyla; dişçide, mahkeme salonunda ve kalkışa hazırlanan bir uçak gibi farklı katlarda duruyor. Jason Bateman’ın araya girerek sorduğu sorularla ve replikleriyle mizahi bir hava katılan reklam filminde asansör son olarak otomobil alışverişi katına geliyor. Geleneksel otomobil alışverişini temsilen, müşteri bekleyen bir bayi gösteriliyor. Çift, yanlış kat olduğunu ve Hyundai’ye geldiklerini belirttikten sonra Jason Bateman, üst katlardaki Shopper Assurance’a hareket etmek için asansör düğmesine basıyor.

Innocean USA imzası taşıyan reklam filmi, Super Bowl’un ilk çeyreğinde gösterildi.

Künye:

Müşteri: Hyundai Motor America
Pazarlama Yöneticisi: Dean Evans
Pazarlama İletişimi: Paul Imhoff
Ajans: INNOCEAN USA
Yaratıcı Yönetmen: Barney Goldberg, Jeff Bossin, Ryan Scott
Prodüktör: Melissa Moore
Marka Yöneticisi: Angela Zepeda
Planlama Yöneticisi: Tim Anderson
Yönetmen: Sean Gilpin
Halkla İlişkiler: David Thalberg
Proje Yönetimi Süpervizörü: Suzanne Cheng
Proje Yöneticisi: Joy Simmons
Prodüksiyon: O Positive
Yönetmen: Jim Jenkins
Prodüktör: Marc Grill
Görüntü Yönetmeni: Trent Opaloch
Cast: Envision Studios
Editör: Geoff Hounsell
Renk: Company 3
Müzik/Ses: Lime Studios
Ses Mühendisi: Mark Meyuhas, Peter Lapinski
Ses Tasarım: LSD
Müzik: Massive Music
Yönetici Yönetmen: Scott Cymbala
Yaratıcı Yönetmen: Ben Einziger, Tim Adams
Prodüktör: Kiki McDaniel

Görsel: YouTube