Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Şapka Çıkaran Kediler

Şapka Çıkaran Kediler

Ryo Yamazaki küçük tüylü dostlarımızın kendi döktükleri tüylerden onlara tamamen doğal şapkalar üretiyor.

Kediler her yerde. Özellikle İstanbul’da yaşıyorsanız gerçekten kediler her yerde. Bunu yakınmak için söylemiyorum. Bence sokaklarda kedi olması güzel bir şey, özellikle son zamanlarda toplumumuzun geçmişe göre bir nebze daha mutsuz olduğunu varsayarsak. Doğal ilaç sonuçta, sevin ve biraz mutlu olun. İş yerinde canınız mı sıkıldı? O zaman mahallenizdeki kedileri besleyin ve serotonin seviyenizi yükseltin. Ya da arkadaşınızla mı tartıştınız, takmayın kafaya, kedi evi yapın ve mutluluğunuza mutluluk katın.

Sokaktaki kedileri beslemenin dışında bir de evde kediniz varsa zaten, küçük patili dostlarımızın ev içindeki hallerini de biliyorsunuz. Küçük dostlarımız hareketliler ve koştukça tüylerini etrafa döküyorlar. Bu bir kısım ev sahibi için problem, bir kısım içinse değil. Sonuçta ama hepimiz dökülen tüylere aynı şeyi yapıyoruz: süpürgeyle çekiyoruz. Ryo Yamazaki ise dökülen kedi tüylerini yaptığı aksesuarlarda hammadde olarak kullanıyor. Yaptığı aksesuarlarsa yine kediler için, onları bir animasyondan fırlamış gibi gösterecek olan şapkalar ve kafa süsleri.

Her Tarz Kediye Göre Şapka

Ryo Yamazaki’nin yaptığı aksesuarların her biri farklı şekilde. Kimisi daha düz yapıda, kimi asker şapkasını andırıyor kimisi de büyücü şapkasını. Her şapka modelini kedilere uyarlıyor kısaca Ryo Yamazaki. Şapkaları yaptıktan sonra onları küçük tüylü dostlarına giydirip fotoğraflıyor ve internetteki kedi çılgınlarının bakıp bakıp bayılacağı fotoğraflar yayınlıyor.

Instagram‘ı ana mecrası olarak kullanan Ryo Yamazaki’nin %100 doğal kedi tüyünden yaptığı şapkalar Active Corporation sitesinden satın alınabiliyor. Ayrıca yine siteden minik şapkalı dostlarımızın kartpostallarına, takvimlerine de sipariş üzerine sahip olabilirsiniz.

メリークリスマス!?? 今年もムギサンタが #箱カー に乗って良い子のみんにゃにプレゼントを配りに行くよ?? 休み休み行くから気長に待っててね♪?? #ルレクチェ号 #抜け毛先生もお手伝い #メリクリ #クリスマス #クリスマスプレゼント . We wish you a Merry Christmas! ??? You've been great this year!?? Mugi santa is coming to you with lots of love? Wait a second ??? . #merryxmas #xmas #present #抜け毛サロン #抜け毛貯金 #抜け毛帽子 #帽子屋NUKEGE #ねこかぶり #cat #scottishfold #catsofinstagram #猫 #ねこ #猫部 #ねこ部 #ふわもこ部 #ペコねこ部 #みんねこ #NEKOくらぶ #もふもふ #スコティッシュフォールド #サバトラ #白猫 #茶トラ

A post shared by Rojiman (@rojiman) on

Görsel: Instagram