Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kompozisyonun İçinde Gizlenen Kediler

Kompozisyonun İçinde Gizlenen Kediler

Lim Heng Swee'nin, izleyiciye bulmaca misali sunduğu illüstrasyonların her bir köşesinde ayrı bir kedi gizleniyor.

İşin içinde kedi varsa yaratıcı projeler de ayrı bir güzellik kazanıyor. Effy Zhang’ın ünlü eserlerdeki figürleri kedi olarak yeniden tasvir ettiği Famous Kitty serisi, Jean Jullien’in Kooky Cats kartları, Comma’nın kedili jenga oyunu Cat Jenga ve daha nice iş bunun kanıtı. İllüstratör Lim Heng Swee de bulmaca gibi çizimleriyle kedi tutkunlarının bayıldığı işler üretiyor.

“Kedileri gözlemlerken rahatlamış hissediyorum”

Malezya’nın Kuala Lumpur’da yaşamını ve çalışmalarını sürdüren Lim Heng Swee, kendi kendini yetiştirmiş bir illüstratör. Kediler çoğumuz için olduğu gibi onun için de çok gizemli hayvanlar. Bu ilgisini şöyle açıklıyor Swee: “Her zaman meraklı, sakin ve rahat olan kişiliklerini seviyorum. Duruşlarını gözlemlerken her zaman rahatlamış hissediyorum ve kedilerin kıvrımlarının doğal manzara sahnelerine mükemmel şekilde uyum sağlayabildiğini gördüm. Bu illüstrasyonları yaparken bir dinginlik hissediyorum ve onların hayata dair gizli bilgilerini sizin de keşfedeceğinizi umuyorum.”

Lim Heng Swee’nin Catffirmations isimli bir de kedi kitabı var. “Stresle mi mücadele ediyorsunuz? Hayatınızın daha az telaşlı olmasını ister miydiniz? Bu güzel resimli, kedi temalı kitapla, zeki kedilerin içgüdüsel bilgeliğiyle teselli bulun.” diyor tanıtım metni.

“İyi bir şekerleme için ne zaman kıvrılacağını bilmek ya da kedi nanesini koklamak için zaman ayırmak olsun, kediler hayatı en iyi şekilde yaşamak hakkında bir iki şey bilir. Catfirmations’da bu gizemli kedileri ve onların gizli bilgilerini keşfedin. Büyüleyici minimalist sanat eserlerinin her sayfasında gizli kedileri arayarak kendinizi sıkıntılarınızdan uzaklaştırın.”

Görsel: Instagram