Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jean Jullien’in Çizgileriyle Yeni Bir Kart Oyunu: Kooky Cats

Jean Jullien’in Çizgileriyle Yeni Bir Kart Oyunu: Kooky Cats

Jean Jullien, Yolky Games ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği "Kooky Cats" adlı kart oyunu için 50'den fazla kedi karakter çizdi.

Jean Jullien tasarladığı şirin mi şirin sörf tahtaları, pikap üzerine illüstrasyon projesi gibi işlerle ses getirmiş dünyaca ünlü bir illüstratör ve grafik tasarımcı. Yine Nantes’te bir botanik bahçesinde gerçekleştirdiği yerleştirme projesiyle de izleyiciyi gülümsetmişti. Bunun dışında Yolky Games ile iş birliği yaparak gerçekleştirdiği Dodgy Dogs kart oyunuyla da adından söz ettirmişti. Fransız tasarımcı Yolky Games ile yeni bir iş birliğine soyunarak bu defa da Kooky Cats adlı kart oyunu için bolca kedi çizdi.

Kooky Cats

Kooky Cats kedi manyaklarının içini ısıtacak

Kooky Cats, Jean Jullien’in kaleminden çıkmış 50’den fazla ilginç kedili kartın yer aldığı bir masa oyunu. Oyun şu anda Kickstarter’da fonlanıyor. Kampanya sayfasında oyun, Happy Families ve Go Fish gibi oyunların bir karışımı olarak tarif edilmiş. Bu arada hedeflenen fon 24 saatten kısa bir süre içinde toplanmış.

Kooky Cats

Oyun, her biri aynı ayırt edici özelliklere sahip dört kediden oluşan on iki grup – oyunda adlandırıldığı şekliyle Cat-egories- içeriyor. Kazanmak için oyun sona ermeden doğru kartları toplayıp eksiksiz bir şekilde bir grubu tamamlamanız gerekiyor. Ancak özel kartlar ve Kooky jetonları oyunun gidişatını değiştirip heyecanın dozunu artırabiliyor.

Sadece kartlara bakmak bile çok keyifli. Kediseverlerle bir araya gelip bu oyunu oynamak kim bilir ne kadar eğlenceli olacak. Dilerseniz Jean Jullien’ın Instagram’ı üzerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kooky Cats

Görsel: Kickstarter