Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jean Jullien’den Sörf Tahtaları

Jean Jullien’den Sörf Tahtaları

"Sea Animal Boards" serisi, Jean Jullien'in minimalist çizgilerini taşıyan sörf tahtalarından oluşuyor.

Fransız illüstratör ve grafik tasarımcı Jean Jullien, 2015 Paris saldırılarının ardından yaptığı Peace for Paris adlı çizimiyle dünya genelinde en çok tanınan çizerlerden biri haline geldi. Geçtiğimiz yıl ise bir botanik bahçesine doğayla etkileşimli bir dizi neşeli heykel yerleştirerek kalpleri ısıtmıştı. Öncesinde sanatsal kaykay ve pikap üzerine yaptığı çizimlerle de konuğumuz oldu. Bu defa da Sea Animal Boards adlı projeyle sörf tahtalarını şenlendiriyor.

İçinizdeki çocuğu ortaya çıkaracak sörf tahtaları

Jean Jullien, Sea Animal Boards (deniz canlıları sörf tahtaları) projesini Fernand Surfboards ile iş birliği içinde gerçekleştirmiş. Çizimleri de doğrudan elle yapmış. Ardından tahtalar cilalanmış ve camlama işlemi yapılmış. Seride 2 balık, 1 balina ve bir de fok yer alıyor. Ortaya çıkan tahtalar orijinal, eğlenceli, sevimli ve gittikleri her yerde dikkatleri üzerlerine çekmeleri de garanti.

Jullien’in diğer işlerinden aşina olduğumuz ve kendi imzası haline gelen minimalist çizgilerle yaratılmışlar. Cilalama işlemi Paul Hyde, camlama ise Resin League tarafından gerçekleştirilmiş.

Sörf tahtaları sınırlı sayıda ve satın almak isteyenlerin Alice Brussels Gallery ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Sea Animal Boards

Görsel: Instagram