Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İki Motorlu Güçlü Bir Elektrikli Sörf Tahtası: Carver X

İki Motorlu Güçlü Bir Elektrikli Sörf Tahtası: Carver X

Onean Carver X; 85 kg üzeri kullanıcıların da en yüksek hıza ulaşmalarına izin veren 2 motorlu bir elektrikli sörf tahtası.

Onean; elektrikli sörf tahtaları üzerinde çalışan bir firma. Daha önce Carver ve Manta isimli iki ürünüyle bu alanda bilinilirlik yaratmıştı. Manta, 5-10 km hız ile suda gezinti için ideal bir araçken Carver 30 km’ye varan hızı ve benzerlerine göre avantajlı fiyatıyla sörf tutkunlarının beğenisini toplamıştı. Ancak 85 kg üzerindeki sörfçüler Carver’la en yüksek hıza çıkmada zorluk yaşıyordu. Firmanın yeni ürünü Carver X ise bu soruna çözüm getirmeyi amaçlıyor.

İki jet motoru ve 10 kW gücüyle Onean Carver X; elektrikli sörf sporuyla uğraşanların karşılaştığı ağırlık taşıma sorununu ortadan kaldırıyor. 85 kg üzerindeki binicilerin de en yüksek hıza ve performansa ulaşmasına izin veren Carver X; bu sayede piyasada var olan bir ihtiyaca çözüm getiriyor.

carver x_onean_elektrikli sörf tahtası_bigumigu_

2 Motor İle Daha Yüksek Performans

2 motor sayesinde daha yüksek hız ve daha itiş gücü sağlanıyor. Bu motorların ihtiyacı olan gücü sunabilmek için de Carver X, iki değişebilir bataryayla geliyor. Orijinal Carver ve Manta jet sörf tahtalarında kullanılan bataryaların aynısı olan bu bataryalar; gücü ikiye katlıyor ve 40 dakikaya varan kesintisiz kullanım ömrü sağlıyor.

Carver X’in amacı Carver’ın yerine geçmek değil. Carver sörf tahtası, 85 kg altında kullanıcılar için yine daha avantajlı fiyatıyla sunulacak. Carver X’in ise 85 kg üstü kullanıcıların seçimi olması planlanıyor.

Carver X paket olarak geliyor. Paket içerisinde sörf tahtası, bir kablosuz uzaktan kumanda, 2 batarya, 2 batarya şarj cihazı, 1 uzaktan şarj aleti, 1 palet seti, 2 ayak kemeri ve 1 tutacak yer alıyor. Fiyat ise site üzerinde 8490 euro olarak veriliyor.

carver x_onean_elektrikli sörf tahtası_bigumigu_ carver x_onean_elektrikli sörf tahtası_bigumigu_ carver x_onean_elektrikli sörf tahtası_bigumigu_ carver x_onean_elektrikli sörf tahtası_bigumigu_

Görsel: Onean