Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uzay Mekiği Gibi Kedi Yatakları

Uzay Mekiği Gibi Kedi Yatakları

Myzoo Studio'nun uzay mekiğinden ve astronotlardan esinlenerek tasarladığı kedi yatakları, hem kedinizi hem de evinizi daha havalı kılma iddiasında.

Kedi boy mobilyalar, kedi çadırı, mimari kedi evleri derken tüylü dostlarımıza özel pek çok havalı tasarımla karşılaştık. Fakat Myzoo Studio çıtayı biraz daha yükselterek uzay mekiği formunda kedi yatakları sunuyor.

Myzoo Studio’nun kedi yatağı tasarımları o kadar şık ki evin içinde bir dekorasyon unsuru olarak da seve seve baş köşeye koyabileceğiniz türden. Öyle ki can dostunuz, yatağın cam fanus benzeri pencerelerinden astronot edasıyla etrafı süzerken “Tam Instagram’lık!” diyeceğiniz pozlar ortaya çıkabilir.

Uykulu kedilerin uzay maceraları

Koleksiyonda özellikle üç model öne çıkıyor: Alfa, Beta ve Gama. Her model kullanıldığı alana göre ayrışıyor. Kapsül şeklindeki bir zemin modeli olan Alpha, dünyaya iniş yapmak isteyen kediler için ideal. Beta ve Gama ise rafların üzerinden ya da duvarlardan kuş bakışı olarak dünyayı izlemek isteyen kediler için. Kediler yüksek yerlerde olma ihtiyacı duyduğundan Beta ve Gama’dan daha çok hoşlanacaklarını tahmin ediyorum ben. Her bir yatak; masif ahşap bir gövdeye, geniş hava deliklerine ve en az bir akrilik kubbeli pencereye sahip.

Myzoo Studio’nun internet mağazasını incelerseniz, evcil hayvanlar için yaptığı diğer uzay temalı ürünlere de içiniz gidebilir. Stüdyonun tasarımlarını Instagram’ından takip edebilirsiniz.

View this post on Instagram

一個擁有泡泡窗的貓床✨ MYZOO太空旅行計劃, 計劃將太空艙發射到各星球,保護散落在各地的太空喵們。 圓弧曲線的設計適合各種貓體及姿勢,艙體內部做了空氣流通設計,可以確保艙體環境氧氣充足冷熱適中。 直徑35cm的超大泡泡窗擁有絕佳透光性及最棒的視野,去除封閉的外型又不失包覆性的安全感,通透性的太空罩滿足貓咪的視覺體驗,也讓貓咪有更安心舒適的空間💤 – 馬上加入太空旅行計劃 ➣ www.myzoostudio.com – Follow us✨追蹤動物緣,即時觀看更多可愛貓日常💕 IG 👉🏻 @myzoostudio

A post shared by MYZOO動物緣 |寵物用品 • 貓跳台 • 貓咪傢俱| (@myzoostudio) on

View this post on Instagram

聖誕節🎄即將來臨!今年不妨送給家裡喵星人特別的禮物🎁 Christmas is coming🎄! Give your cat a special gift this year🎁 太空計畫給喵星人最有安全感的空間,讓喜歡往高處爬的貓咪有地方躲藏、休息,從外看進去更是療癒人心🥰 – @標記身邊貓奴朋友,一起挑選喵星人的聖誕禮物🎁 ✨ 馬上追蹤 Follow us . 貓傢俱的專家 👉🏻 @myzoostudio . #myzoo #cat #cats #cattree #home#sailormoon #luna #catperson #catfancier #gift #christmas #christmasgift #貓 #貓咪 #貓跳台 #貓咪傢俱 #貓奴 #喵星人 #交換禮物 #太空計畫 #🐱 #貓用品 #寵物 #寵物用品 #貓空間 #貓空間改造計畫 #cats_of_instagram #catsofmyzoo

A post shared by MYZOO動物緣 |寵物用品 • 貓跳台 • 貓咪傢俱| (@myzoostudio) on

Görsel: Myzoo Studio