Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Daredevil’in Üçüncü Sezonunda Bullseye Geliyor! [NYCC 2018]

Daredevil’in Üçüncü Sezonunda Bullseye Geliyor! [NYCC 2018]

Netflix Daredevil dizisinin katıldığımız NYCC 2018 özel panelinde üçüncü sezondan ağız sulandıran sahneler ve detaylar paylaşıldı.

Adalet kördür ama sizi duyabilir. Birçok Marvel kahramanı film ve dizi formatına uyarlandı lakin Daredevil’in gönüllerdeki yeri ayrı. Aman yani, o nasıl bir karizma. Görmüyorsun ama görenden daha iyi koruyorsun. Hem avukatsın hem de geceleri sokaklarda adaleti dağıtıyorsun. Havalı gerçekten. Ama bunun kadar havalısı size birazdan vereceğim spoiler’lar. Çünkü kendileri New York Comic Con 2018’de (NYCC) gerçekleşen Netflix özel panelinden.

Bu sene katıldığım NYCC 2018’de birçok dizi ve filmle ilgili haber ve panel vardı çizgi roman, anime ve çizgi filmlerin dışında. Daredevil’in 19 Ekim’de gelecek yeni sezonu da onlardan biriydi. Daredevil dizisinin geçtiğimiz günlerde yeni sezonunun iştah kabartan fragmanı yayınlanmıştı. Geçen sezona göre daha fazla aksiyon sahnesinin olabileceğini akıllara düşürmüştü dizi ekibi bu fragmanla. Fragmanı dikkatlice izlerseniz Daredevil anti kahramanı Bullseye‘in hikayeye dahil olduğunu görebiliyorsunuz. Panelde de ekip bu antikahramanın kendi hikayesinin kahramanı olduğunu vurgulayarak klasik bir kötüyü diziye nasıl dahil ettiklerini açıkladılar.

Daredevil’in ana kadrosu, sadece panel izleyicisinden gelen sorulara cevap vermekle kalmadı, aynı zamanda kadrodaki yeni dinamik hakkında da konuştu panel boyunca. Ara ara dizinin yeni sezonundan tüm izleyenleri çığlıklara boğan sahnelerin izletildiği panelde ayrıca yeni sezonun bolca görünecek iki karakteri Maggie’yi canlandıran Joanne Whalley ve Agent Nadeem’i canlandıran Jay Ali de vardı.

Buradan Sonra Spoiler, Okuyanlara Duyurulur!

Daredevil çizgi romanlarında Bullseye’in orijinal hikayesinde kökenleri tam olarak bilemiyoruz. Genelde bu karakterden Benjamin Poindexter olarak bahsediliyor. Kendisi Kingpin için çalışan bir hırsız. Lakin dizide durum biraz farklı. Panelde Wilson Bethel, dizide FBI Agent #2 olarak bahsi geçen oynadığı karakterin Bullseye olacağını doğruladı.

Panelin moderatörlüğünü üstlenen Jeph Loeb yani Marvel Television’ın sahibi de fakat karakterin Bullseye’e bir anda geçmeyeceğini belirtti. Yine tabii ki bu karakterimizin dönüşümünde harika kötümüz Kingpin’in parmağı var. Tabii ki de Kingpin kendini hapisten çıkartmayı başardıktan sonra bir de Daredevil’i kötüleyebileceği bir ortam yaratmayı başarıyor FBI Agent #2’yu manipüle ederek. Ajan Poindexter karakterinin bu kötü kahramanlığını “kazandı” diye belirtti bir de Loeb panelde. Ve bunun da izleyicilerle dizide paylaşılacağını söyledi.

Bir de tabii ki bu sezon harika dövüş sahneleri var. Gerçekten de arabalar patlıyor, insanlar ölüyor, kahramanlar ipte sallandırılmak isteniyor ve antikahramanlar kendini kahraman sanıyor. 19 Ekim’i beklemeye değer bir sezon gerçekten.

 

Görsel: Patrick Lewis / StarPix for Netflix