Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
American Gods Tanrınız Kimse Ona İnanmanızı İstiyor [NYCC 2018]

American Gods Tanrınız Kimse Ona İnanmanızı İstiyor [NYCC 2018]

American Gods, NYCC 2018'de düzenlediği panelle yeni fragmanını yayınlayıp dizinin yeni sezonu hakkında uzun bir sohbet gerçekleştirdi.

American Gods’ın ilk sezonu bomba gibi düşmüştü 2017 senesine. Hali hazırda kitabın ve Neil Gaiman’ın hayranı olanlar seriyi ilk andan itibaren takip etmeye başlamıştı. Bu hikayeden bir haber olanlarsa izledikten sonra o kervana katılmıştı. Şimdiyse dizi NYCC 2018’de düzenlediği panelle yeni fragmanı ortamlara bıraktı. Ve tabii  ki de çok sevilen dizi hakkında çığlıkların şelale olduğu bir panel de düzenlendi.

İlk sezon Easter’ın partisiyle sonlanmıştı. İkinci sezon da bunun akabinde Mr. Wednesday Shadow, Laura ve Mad Sweeney ile Eski Tanrılar’a savaş açmanın peşinde olmaya devam ediyor. Fakat işler planlandığı gibi gitmiyor, House on the Rock karışıyor. Böylece karakterler kendilerini Orta Amerika’da avlandıkları bir hikayede buluyorlar. Bakalım kaçı avcı, kaçı av?

Fırtına Geliyor, Tanrınızı Seçin!

Patton Oswalt’ın moderatörlüğünü üstlendiği panelde Tanrılar tam kadro ordaydı. Hatta Tanrılardan fazlası bile vardı. Ricky Whittle (Shadow Moon), Pablo Schreiber (Mad Sweeney), Emily Browning (Laura Moon), Orlando Jones (Mr. Nancy), Yetide Badaki (Bilquis), Crispin Glover (Mr. World), Bruce Langley (Technical Boy), Omid Abtahi (Salim), Mousa Kraish (The Jinn) ve Demore Barnes (Mr. Ibis) ilk sezon sonrası tepkileri ve ikinci sezonun neleri izletebileceğini konuştu.

İlk sezonun tepkilerinden aşırı memnun olan oyuncu ekip, bu eserin uyarlamasında yer almaktan gurur duyduklarını söyledi. Özellikle genç oyuncular usta oyuncularla çalışmanın tüm okullardan daha değerli olduğunu tek tek dile getirdiler. Ayrıca ikinci sezonun kamera arkasına dair detaylar da paylaşıldı panele katılanlarla. Bu sezonun yönetmenleri iki kadın ve bölümler onlar tarafından çekildi. Buna ek olarak Gaiman’ın kitabından karakter olan queer First Nation kız Sam Crow, gerçekten de queer First Nation bir oyuncu tarafından canlandırılacak.

Görsel: Michael Kovac/Getty Images for Starz Entertainment LLC., Amazon Prime