Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jessica Jones Dünya Kadınlar Günü’nde Geri Dönüyor!

Jessica Jones Dünya Kadınlar Günü’nde Geri Dönüyor!

Marvel-Netflix dünyasının sevilen dedektifi Jessica Jones, bu sefer yalnız çalışacağı, kendi dizisinin ikinci sezonuyla 8 Mart'ta bizlerle!

Marvel, Netflix’le birlikte bazı karakterlerini ekrana taşıyordu son 3 yıldır. İlk olarak Daredevil’la başlamış, ardından Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders ve Punisher’la devam etmişlerdi. The Defenders’ta Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist bir araya gelmişti. Netflix Marvel’in “esas karaktere bir fazla hikaye” formülünü uyguladı zaten yayın sisteminde. The Defenders öncesi esas kahramanımız Daredevil’in iki sezonu, ekibin diğer üç üyesininse kendini izleyiciye tanıttığı birer sezonu yayınlandı. Bir de tabii The Defenders sonrası genç yaşlı herkesin sevdiği Punisher geldi ekranlarımıza ki astık bayrakları evimize sevinçten. Tabii beğenmeyenler de oldu, sonuçta futbol topu gibi film makarası da yuvarlak. Herkesin istediği sonuç olamıyor.

Luke Cage ve Iron Fist işlerinin beğenilmemesinden sonra The Defenders da çok iyi eleştiriler alamamıştı. Daredevil’in ve Jessica Jones’un övüldüğü kadar geri kalanlar övülmedi. Belki Punisher da olumlu geri dönüşlere girebilir. Disney’in Fox’u satın alıp Hulu’yu da bünyesine katmasıyla ne olacak bilmiyoruz ilerde. Disney zaten Netflix’ten çekildiğini açıklamıştı, kendi platformlarından gelecekte yayın yapmayı hedeflediklerini söylemişlerdi. Ama yine de bu dizi sevilmişti ve ilk sezon sonrası geri dönsün bekleniyordu sevenleri tarafından. Dün gece de ansızın Netflix, Jessica Jones’un yeni fragmanını YouTube’a yükledi ve bizleri sevindirdi.

Geçmişi Allak Bullak Bir Dedektif, Onu Alkışlayan Mor Eller

Fragmandan Jessica Jones’un bu sezon geçmiş hesaplaşmalarına biraz daha fazla düşeceği anlaşılıyor. 17 yıl boyunca yaşadığı travmaların ortasına yumruğunu vuracak gibi görünüyor Jessica. Bu sezon Jessica’yı biraz daha kızdırmışlar. Bir de fragmandaki mor vurguları görünce de insan heyecanlanmıyor değil. David Tennant sonuçta, yılların Doktor’u ve Jessica Jones dizisinin de Kilgrave’i. Neyse, sözü fragmana bırakalım en iyisi.

Jessica Jones geçmişine döndüğü, sorularına cevaplar aradığı ve en önemlisi yalnız çalıştığı yani The Defenders’tan bağımsız, yeni sezonuyla 8 Mart’ta Netflix’te.

Görsel: YouTube, Netflix