Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Narcos 4. Sezonun Oyuncuları Belli Oldu

Narcos 4. Sezonun Oyuncuları Belli Oldu

Netflix, uyuşturucu kartellerinin yükseliş ve çöküş dönemini anlatan Narcos'un Meksika'da geçen dördüncü sezonunda oynayacak oyuncuların kim olduğunu duyurdu.

Narcos’un dördüncü sezonu dünya genelinde büyük bir ilgiyle bekleniyor. Çok fazla izleyen var, Narcos izlendikten sonra bir tur izleyenlerin olduğu yerde dizinin müziği açılıyor, muhabbeti açılıyor, kritikleri yapılıyor. İlk 2 sezonunda Kolombiyalı kaçakçı Pablo Escobar’ın hayatını ve ABD hükümeti tarafından yakalanmasını işleyen Narcos, 3. sezon ise Gilberto Rodríguez Orejuela, Miguel Rodríguez Orejuela, José Santacruz Londoño, Hélmer Herrera ortaklığındaki Cali Karteli’nin yükselişi ve çöküşünü izleyicilere aktarmıştı. Ajan Pena’nın hedefinin ne olacağı merak edilirken Netflix 4. sezonunda oynayacak oyuncularını duyurdu.

Netflix‘in açıklamasına göre Narcos 4. sezonun başrollerinde Michael Peña (Crash, American Hustle) ve Diego Luna (Rogue One, Y Tu Mamá También) oynayacak. Dizinin 4. sezonu Meksika’nın başkenti Meksiko’da geçecek.

Sevdiğimiz Oyuncular Sevdiğimiz Dizide

Michael Peña farklı türlerdeki filmlerle gösterdiği performanslar ve ödüllü yönetmenlerle ortaya çıkardığı performanslarla Hollywood’da aranan bir yıldız oldu. Paul Haggis’in Oscar ödüllü “Crash” filminde Don Cheadle, Matt Dillon ve Terrence Howard ile ortaya koyduğu performansıyla dikkatleri üzerine çekti.  2013’te David O. Russell’in Altın Küre’yle birlikte Screen Actors Guild ve Broadcast Film Critics’ten ödül kazanan Düzenbaz (American Hustle) filminde oynadı. Film ayrıca BAFTA Ödülleri ve Akademi Ödülleri’nde de aday gösterildi. 2015 yılında, Paul Rudd ve Michael Douglas ile birlikte rol aldığı soygun filmi “Ant Man” ve Matt Damon ve Jessica Chastain’le birlikte rol aldığı “The Martian” filmleri 500 milyon doları aştı. Toronto Film Festivali’nde prömiyeri gerçekleşen “The Martian”, National Board of Review tarafından En İyi Film seçilerek Altın Küre’ye layık görüldü. Film aynı zamanda 2016 yılında Oscar’a aday gösterildi. Peña, son olarak Marvel’in 2018 yazında gösterime girecek “Ant Man and The Wasp” yapımını tamamladı.

Diego Luna ise dünya çapında izleyici karşısına ilk kez Gael Garcia Bernal ile birlikte rol aldığı ve Alfonso Cuaron’un yönetmenliğini üstlendiği ödüllü Y Tu Mama Tambien filminde çıktı. Felicity Jones ile birlikte bir gişe filmi olan Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi ve Sony tarafından yeniden çekilen Flatliners filmlerinde rol aldı. Luna önümüzdeki günlerde Woody Allen yönetmeliğinde New York’ta çekilen A Rainy Day ve Berlin, I Love You filmlerinde yer alacak.

Oyuncuların dizi kadrosuna katıldığını ve dördüncü sezonun Meksika’da geçeceğini dizi müziğinin Meksika versiyonunun olduğu bir tanıtım videosuyla açıklayan Netflix, dizinin 2018 yılında yeni sezonunun yayınlanacağını açıkladı. Bakalım ilerleyen günlerde diziye dair neler öğreneceğiz?

Görsel: Youtube, Netflix