Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çekilin, Astronot Kediler Geliyor!

Çekilin, Astronot Kediler Geliyor!

U-Pet’in astronot başlıklarına benzeyen pencereleri olan kedi çantalarıyla ev kedilerini manzaralı ve daha eğlenceli seyahatlar bekliyor.

Kendimden biliyorum; sahiplendiğiniz kedi tam anlamıyla bir “ev kedisi”ne dönüştüyse, burnunu pencereden biraz fazla uzattığında bile pimpirikli analar gibi aman düşecek mi, ya düşerse, ya kaçarsa, ya bulamazsak kabusları film şeridi gibi bir anda gözünün önünden geçiyor insanın. Ama bir taraftan kediciğin dışarıları unutmamasını, hatta bazen sizinle gittiğiniz yerlere gelebilmesinin hayalini kuruyorsunuz. Veterinere mi gidecek? Kedi kutusuna sokmak ayrı marifet, tatile sizinle mi gelecek? Etrafı doğru düzgün göremeden bir kutuya tıkılıp “nereye gidiyorum yav” bilinmezliğiyle yolculuk etmek iki tarafa da eziyet.

U-Pet imzalı kedi çantaları, “Patent Bubble Pet Carriers”, sizden çok kedinizin keyfi düşünülerek tasarlanmış. Çantaların alametifarikası; önlerinde bulunan meraklı kedi pencereleri. Kocaman bir astronot başlığını andıran pencerelere kurulan kediler kısa-uzun gezintileri böylece ne kendilerine ne de size eziyete dönüştürecekler. Zaten kaçmayan etmeyen bir kediniz varsa da, kış aylarında ona hem sıcacık hem de güvenli bir ortamda dışarıda gezme keyfi yaşatabilirsiniz. Astronot kostümüyle de sokaklarda çok havalı görüneceği kesin.

Çantaların sırtta, elde ve omuzda taşınabilir modelleri var. Çantalar, toksik olmayan, yıkanabilir bir malzemeden yapılmışlar ve hava delikleri var. Belki bazı durumlarda küçük köpekler için de kullanılabilir.

Çantaları şuradan satın alabilirsiniz.

Görsel; dodo, facebook, upetusa