Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Düğmesine Basılınca Şişen Çekme Karavan

Düğmesine Basılınca Şişen Çekme Karavan

Mars Campers’ın piyasaya sürdürdüğü "Space X Air" isimli kamp aracı, kullanıcının tek hamlesiyle kendi kendine şişerek hazır hale geliyor.

Karavan dünyası, son yıllarda renk kazandı. Çadırlı karavan, ofis karavan, genişleyebilir karavan, asansörlü karavan ve balkonlu karavan gibi şaşırtıcı örneklere sıkça rastlıyoruz. Mars Campers’ın piyasaya sürdürdüğü Space X Air isimli yarı şişme karavanı da hızlı ve pratik bir şekilde hazır hale gelmesi ve geniş bir alan sunmasıyla dikkatleri çekiyor.

Kullanıcı düğmeye basınca Space X Air geniş bir yaşam alanına dönüşüyor

Space X Air, Mars Campers’ın en yeni arazi tipi kamp aracı. Açık hava etkinliklerinde biraz da olsa konfordan hoşlananlar için tasarlanmış hibrit bir karavan. Kapalı durumda düz yataklı bir treyler olarak çekilebiliyor. Tek bir düğmeye dokunduğunuzda ise geniş bir yaşam alanına dönüşmek üzere şişiyor. Mars Campers bu aracı “Avustralya’nın ilk otomatik açılan, otomatik stabilize olan ve otomatik şişen çift katlı kamp aracı” olarak tanıtıyor.

Bu off-road canavarına, dört yetişkin ve iki çocuk konaklayabiliyor. Kapalıyken 5.900 mm x 2.340 mm x 1.560 mm (uzunluk x genişlik x yükseklik) ölçülerinde olan araç, 650 kg yük taşıma kapasitesine sahip. Römorkun üstünü kaplayan şişme/çadır yapı 6.000 mm x 2.100 mm genişliğinde. Çift dikişli ve güçlendirilmiş, ağır hizmet tipi 16 oz su geçirmez sık dokuma kanvastan yapılmış.

Mutfağında 3 gözlü ocak ve lavabo, buzdolabı için alan, harici bir kiler, su geçirmez hoparlörler, bir TV braketi ve iki depolama alanı yer alıyor. Römork ayrıca entegre bidon tutuculara ve gaz tüpü deposuna sahip. Bu arada, harici kontrol panelleri karavanı kolaylıkla çalıştırmayı ve kumanda etmeyi sağlıyor. İçinde daha fazla depolama alanı, mini bar, medya oynatıcı, USB girişleri, rahat salon koltukları bulunuyor. Ayrıca her iki uçta yüksek yoğunluklu köpük şilteli iki adet çift kişilik yatak mevcut.

Görsel: Mars Campers