Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vintage Römork Karavan

Vintage Römork Karavan

Camp Weathered, kiralık römork karavanlarını doğayla baş başa kalmak isteyenlerin hizmetine sunuyor.

Karavanla seyahate çıkmak pek çoğumuzun hayali. Son yıllarda karşımıza çıkan “küçük ve konforlu” karavanlar da kullanıcıya farklı deneyimler sunuyor. Bisikletlilere özel katlanır römork karavan Wide Path Camper, hem karada hem suda gidebilen karavan Sealander gibi örneklerde özellikle çekme karavana olan eğilimi gözlemleme fırsatımız oldu. Kaliforniyalı şirket Camp Weathered da, gözyaşı karavan türündeki vintage araçlarını kiralama hizmetiyle kamp tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Motosikletin çekebileceği kadar hafif karavanlar

Camp Weathered’ın “Forest Cottage” isimli araçları iki yetişkin ve bir çocuğun rahatça konaklayabileceği büyüklükte. Vintage bir dekorasyon anlayışıyla süslenmişler. Araçlar mini bir mutfağa sahip ve bu mutfak; lavabo, ikili ocak, bol miktarda kap kaçak ve tencereden oluşuyor. Tüm bu detaylara rağmen römorkların, bir motosikletle dahi çekilebilecek kadar hafif oldukları belirtilmiş. Şirket, özel günler için mum ışığında romantik akşam yemeği içeren bir piknik sepeti bile sunuyor.

Camp Weathered, Alex McNeil ve Jesse Bodony adlı iki öğrencinin girişimi. Kendi kullandıkları römorkun arkadaşları ve aile fertleri tarafından çok ilgi gördüğünü fark etmişler. Böylece bir kiralama hizmeti başlatmaya karar vermişler.

Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan Vintage Römork Karavan

Görsel: Camp Weathered