Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Çadırlı Karavanda 4 Kişi Konaklayabiliyor

Bu Çadırlı Karavanda 4 Kişi Konaklayabiliyor

4 kişilik çadırlı çekme karavan GO, aynı zamanda bisiklet, motosiklet ve kano gibi araçları taşımak için de kullanılabiliyor.

Karavan yalnızca tatillerde ya da kamplarda kullanılan bir araçken, şimdilerde şehirden uzun süreli kaçışlarda konaklama ve uzaktan çalışma ofisi olarak ilgi görüyor. Bu kaçışlar tasarlanmış birçok karavana, çadıra ve hibrit tasarıma biz de yer verdik. Özellikle genişleyebilen karavanlar son zamanların gözdesi. ABD merkezli SylvanSport’un tasarladığı çekme karavan da GO da bu açıdan dikkat çekici bir ürün.

GO

ATV, bisiklet ve kano taşımak için de kullanılabiliyor

GO, 4 kişinin uyuyabileceği, hafif ve açılır çadırlı bir kamp aracı. Öyle ki Mini Cooper dahil herhangi bir araç tarafından çekilebiliyor. Gelmiş geçmiş en havalı kamp aracı olarak tanıtılıyor. Tasarımında hafifliğin (381 kg) yanı sıra konfor ve dayanıklılık ön plana alınmış. Ayrıca yalnızca konaklama için değil, yükseltilebilir iskeleti sayesinde taşıma işleri için de farklı biçimlerde kullanılabiliyor.

GO

GO’nun yükseltilebilen treyler yatağının içinde bir ATV, motosiklet veya bisiklet taşınabiliyor. Aynı anda portbagajında da bisiklet veya kano taşıyabiliyor. Yalnızca bu portbagaj bile 75 kg yük taşıyabiliyor. Tüm taşıma kapasitesi ise maksimum 435 kg. Kamp kurmaya hazır olduğunuzda, römork açılıyor. İki yatak/bank ve bir masa ile 4 kişiyi ağırlayabilir hale geliyor. Birden fazla uyku ve yemek alanı seçeneğiyle hızlı bir şekilde kurulabiliyor. Su ve rüzgar geçirmez yapıdaki çadırlı karavan, birden fazla yemek ve uyku alanı seçeneği sunuyor. Kurmak için tavanındaki menteşeli kasanın geriye doğru çekilip açılması gerekiyor.

GO

Taşıyıcı alan 1,22 x 2,13 metre boyutlarında. Çadır bölmesini yükselterek veya alçaltarak iç yüksekliği 0,4 – 1,22 metre arasında değiştirmek mümkün. En alçak seviyedeyken, çoğu standart soğutucuyu ve kutuyu taşıyabilecek büyüklükte oluyor. Çadır açıldığında boyutlar yaklaşık 2 x 3 metreye ulaşıyor.

Görsel: SylvanSport