Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Volvo Bu Sefer Otomobil Değil Şarkı Yayınladı

Volvo Bu Sefer Otomobil Değil Şarkı Yayınladı

Volvo içerik üretim ajansı Great Guns'la birlikte çalışarak The Goldman Brothers şarkısı "Call My Name"e sponsor oldu.

Volvo değerli bir otomobil markası. Sadece ürettiği otomobiller de değil birçok kampanyası da insanın beğenebileceği türden. Mesela satın almak yerine aylık üyelik sistemini vurguladığı reklam filmiyle tüketim toplumunu ve kapitalist düzeni eleştirebiliyor. Ya da yapay zeka kullanarak Brüksel’deki otomobil fuarında adaylarla iş görüşmesi yapabiliyor. Güvenlik konusundaki hassasiyetini Pulitzer ödüllü fotoğrafçı Barbara Davidson ve XC60’ın güvenlik kamerasıyla anlatabiliyor. Böyle gider bu liste, kısaca Volvo kendini ve teknolojisini yaratıcılıkla harmanlamayı pek seviyor. Şimdi de bu tarz işlerden sonra markalı bir müzik videosuyla karşımızda.

The Goldman Brothers şarkısı “Call My Name“in müzik videosunu yayınlamak için Volvo, içerik üretim ajansı Great Guns ile birlikte çalıştı. Video boyunca İsrailli aktris Yuval Scharf, düşüncelerini unutacak kadar sabit ve hızlı bir şekilde otomobil kullanıyor. Ve yol kenarında gerçeküstü bir animasyonla harmanlanmış ilişkideki erkeği görüyoruz. Erkek kişi aracı takip ediyor, o süreçler eğlenceli animasyonlar ve stop-motion’larla izleyicilere gösteriliyor. Otomobiliniz ne kadar hızlı olursa olsun, kötü giden bir ilişki varsa kaçamazsınız, Volvo’nun markalı müzik videosunun kıssadan hissesi de bu. Tabii ama bir diğer kıssadan hissesi de eğer otomobiliniz Volvo V40 değilse görmek istemediğiniz sevdiceğinizin sizin peşini bırakması biraz daha zor olabilir.

Ayrılık Acısı Hızında Otomobil Volvo V40

Müzik videosu boyunca kadın kişimizle birlikte ayrılığın beş adımını biz de yaşıyoruz. Hüzün, öfke, nefret, intikam ve kabulleniş. Kadın sürücümüz Kudüs ve Yehova arasında direksiyon sallıyor. Unutmak istediği sevdiceği de başta cep sineması şeklindeyken video ilerledikçe karakter o efektten kurtuluyor ve daha açık bir arazide kadın karakterimizin peşine düşüyor.

Videonun sonunu söylemeyelim, kadın karakter durumu nasıl kabulleniyor izleyin görün. Ama zaten Flash bile, DC karakteri olan, sarı ve hızlı koşan kahraman arkadaştan bahsediyorum, hızlanarak sorunlarından kaçamadı hiçbir zaman hatta her bunu denediğinde olayları batırdı. O yüzden bir Volvo’nuz yoksa sinirlendikten sonra size bu kadar hız yapmanızı önermem.

Künye:

Yazan ve Yöneten: Tal Zagreba
Müzik: The Goldman Brothers
Animasyon Yönetmeni: Robert Moreno
Sorumlu Yapımcı: Lior Miller
Ortak Yapım Şirketi: Great Guns
Ortak Yapımcılar: Laura Gregory / Sheridan Thomas
Oyuncular: Yuval Scharf – Lior Golan
Sinematograf: Daniel Miller
Havasal Videografi: DRONZ
Asistan Yönetmen: Boaz Pesenzon
Odak Çektirici: Eytan Ben-Arieh
Key Grip: Liad Berger
Best Boy Grip: Daniel Kalozski
Sanat & Sahne: Anat Glazer
Makyaj: Noa Levi
Saç: Sara Ashanti
Kurgu: Robert Moreno
Post Denetleyicisi: Robert Moreno
2B Animasyon: Robert Moreno, Alon Richter
Mat Boyama: Anna Strebkov
Birleştirme & VFX: Robert Moreno
Renk Derecelendirmesi: Robert Moreno

Görsel: YouTube