Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuğunuzu veya Eşyalarınızı Yanınıza Alabileceğiniz Elektrikli Scooter

Çocuğunuzu veya Eşyalarınızı Yanınıza Alabileceğiniz Elektrikli Scooter

Unicorn Scooter, sevdiklerinizi ya da ihtiyacınız olan eşyaları yanınıza alabileceğiniz bir kişisel ulaşım aracı olarak şehir içinde işlerinizi kolaylaştırıyor.

Şehir içine yönelik kişisel bir ulaşım aracı olarak scooter’a olan ilgi gitgide büyüyor. Stator, UrmO, IONIQ, Immotor Go gibi tasarımlar, efor sarfetmeden ulaşım sağlayan çevreye duyarlı birer alternatif olarak elektrikli scooter’ların en havalı örnekleri arasındaydı. Unicorn Scooter da sunduğu farklı çözümlerle dikkat çeken bir elektrikli araç.

Unicorn Scooter ile sevdiklerini veya ihtiyacın olanları yanında taşı

Unicorn Scooter, Litvanyalı DADADA Studio çatısı altında Ignas Survila ve Darius Petrulaitis imzasını taşıyor. Tasarımda ilk dikkat çeken şey, scooter’ın ön kısmındaki basamak benzeri yükselti. Bu bölümün işlevi, onu diğer scooter’lardan farklı kılan yanı. Sizden daha kısa boylu birini – videoda da görüldüğü gibi özellikle çocuklar düşünülerek tasarlanmış – veya yanınıza almak istediğiniz eşyaları, bu bölümde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Örneğin büyük boy kedi maması, bir koli içecek, pazardan aldığınız meyve sebzeler ve buna benzer elinizde taşımanın güç olduğu şeyler için bu scooter oldukça işinize yarayabilir.

Unicorn Scooter Çocuğunuzu veya Eşyalarınızı Yanınıza Alabileceğiniz Elektrikli Scooter

Maksimum motor gücü 500 w olan kompakt scooter, üzerinde 2 kişi varken en dik yokuşları çıkabiliyor. 80 km menzilli araç, tüm gün sizi oradan oraya taşıyabilir. Şarj edilme zamanı geldiğindeyse scooter, manyatk şarj/kilit sistemiyle şarj istasyonuna kenetleniyor.

Ne dersiniz, Unicorn Scooter Türkiye’de şehir içi ulaşım için uygun bir araç mı?

Unicorn Scooter Çocuğunuzu veya Eşyalarınızı Yanınıza Alabileceğiniz Elektrikli Scooter

Görsel: Behance


Bigumigu Yazarı
| GENEL