Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kişisel Ulaşıma Çözüm Sunan Elektrikli Katlanır Scooter: Immotor GO

Kişisel Ulaşıma Çözüm Sunan Elektrikli Katlanır Scooter: Immotor GO

Indiegogo'da destek toplayan Immotor GO, akıllı telefona bağlanıp pek çok özelliği kontrol edilebiliyor.

SXSW 2015 ve 2016’da St. Bernard’larla mobil şarj servisi sunan akıllı telefon aksesuar geliştiricisi Mophie’nin kurucusu ve CEO’su, bu görevini bırakarak yeni girişime hayat verdi. Immotor GO isimli elektrikli katlanır scooter, özellikle şehir içindeki kişisel ulaşım sorununa alternatif olmaya hazırlanıyor. Indiegogo’da fonlanmakta olan Immotor GO, akıllı telefonla bağlantı kurarak far, klakson veya müzik gibi özelliklerin kontrolünü sağlıyor. Hatta akıllı telefonları Immotor GO üzerine bağlamak ve seyir halinde bildirim ekranına dönüştürmek mümkün.

Standart modellerinde 250 watt motor ve 99 watt pil gücüyle tek şarjda 11 km gidebiliyor. Gelişmiş modeli olan Immotor Go Sport Pro ise 350 watt motor ve 150 watt’lık 2 pil ile 32 km boyunca ayağınızı yerden kesebiliyor. Tek bir pili aktif olarak kullanan Immotor, ikinci pili yedek olarak saklıyor. Kendi işletim sistemine sahip olan akıllı pil ise verimli enerji tüketimi, depolama ve kaza farkındalığı özelliği sunuyor.

3 tekerli olması sayesinde scooter’a yabancı olanların bile rahatlıkla alışacağı Immotor, 3 farklı kullanım yöntemine sahip. Sürüş modunda tamamen açık olan araç, Güç modunda yanınızda yürüyen bir yardımcıya dönüşüp çanta, torba gibi eşyaları taşıyor. Katlanmış haldeyken ise oldukça az yer kaplayarak kolayca taşıyabileceğiniz bir forma bürünüyor.

Indiegogo’da esnek fonlama hedefi olan Immotor GO’nun önünde 22 gün var ve hedefinin %239 katını toplamayı başardı.


https://www.youtube.com/watch?v=Usnqk_nwmtw

Görsel: Immotor GO