Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sırt Çantasında Taşınabilen Katlanır Scooter

Sırt Çantasında Taşınabilen Katlanır Scooter

Blizwheel E-Scooter; katlanarak sırt çantasında veya elde kolayca taşınabilen pratik bir şehir içi ulaşım alternatifi sunuyor.

Mikromobilite araçlarına olan talebin artması, bu alanda sürekli daha kullanışlı tasarımların ortaya çıkmasını tetikliyor. Özellikle katlanır scooter’lar oldukça ilgi çekiyor. Hyundai’nin katlanır scooter’ı IONIQ en etkileyici örneklerdendi. Şimdi ondan daha da küçük bir araç olan Blizwheel E-Scooter var karşımızda.

Kaliforniya merkezli şirket Blizwheel, kullanıcının ayağına bağlanan bir çift elektrikli patenle 4 yıl önce kitlesel fonlama sitelerinde oldukça ses getirmişti. Bu patenler, kullanılmadıkları zamanlarda katlanıp bir çantaya sığacak kadar kolay taşınabilir araçlardı. Şimdi aynı yaklaşımla bir e-scooter sunuyor şirket.

Blizwheel E-Scooter

Çantandan çıkar, çalışma masandaki çekmeceye kaldır

Scooter’ın standart versiyonunda, 200 W’lık iki motor bulunuyor.. Bu da saatte 19 km’ye kadar maksimum hız yapabilmesini sağlıyor. Pro modelde ise 300 W’lık 2 motor yer alıyor. Bu da maksimum hızın yaklaşık 24 km’ye çıkmasını sağlıyor.

Tabii ki en önemli özelliği, kullanılmadığı zamanlarda bir sırt çantasında veya elde taşınmak üzere 396 x 162,5 x 99 mm boyuta kadar küçülmesini sağlayan katlama mekanizması. Standart model, 3,9 kg iken Pro model 5,4 kg ağırlığında. Taşımayı kolaylaştırmak için entegre bir taşıma kolu da unutulmamış. Ayrıca kullanıcının trende veya kaldırımda kolayca çekebilmesi için kısmen katlanarak ön teker üzerinde sürüklenebiliyor.

Blizwheel E-Scooter

Gövdesi uçak sınıfı alüminyum kullanılarak yapılmış. Küçük tekerlerin yerden yüksekliği standart versiyonda 58 mm ve Pro versiyonda 82 mm. Ayrıca özel poliüretan süspansiyon kullanılmış. Böylece kullanıcı sürüş sırasında ağır sarsıntılar hissetmiyor. Gidonun üst kısmında, sürücülerin yolculuk ve e-scoot bilgilerini bir bakışta görebilmeleri için dijital bir gösterge paneli bulunuyor. Karanlıkta sürüş veya gündüz güvenliği için motor freni ve mekanik frenlerin yanı sıra dönüş sinyalli ön ve arka aydınlatmayla donatılmış.

http://kck.st/3EwBqPM

Blizwheel E-Scooter, Kickstarter’da kısa sürede hedeflediği fonun 9 katı destek toplamış. Her şey planlandığı gibi giderse 2022’nin Mayıs ayında teslimatları yapmaya başlayacaklar.

Blizwheel E-Scooter

Görsel: Kickstarter