Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mopet Can Dostunuzla Güvenli Bir Yolculuk Vadediyor

Mopet Can Dostunuzla Güvenli Bir Yolculuk Vadediyor

Mopet patili dostlarıyla güvenli ve konforlu bir scooter yolculuğu yapmak isteyenler için sunulan elektrikli ve katlanır bir araç.

Bisiklet ya da scooter keyfi yaparken sevdiklerimizi yanımızda güvenli bir şekilde götürebilme ihtiyacı içindeyiz. Bu ihtiyacı göre tasarımcılar da sık sık sıra dışı araçlar tasarlıyor. Çocuklar için güvenli bölmesi olan elektrikli kargo bisikleti Carqon Classic bunun en güzel örneklerindendi. Yakınları tekerlekli sandalye kullanan bisiklet tutkunları için tasarlanan Companion Bike da bana göre unutulmazlar arasında. Unicorn Scooter ise çocuklu aileleri düşünerek yaratılmış farklı bir tasarımdı. Şimdi ise can dostlarımızı güvenli bir şekilde taşımayı vadeden Mopet isimli elektrikli scooter var sırada.

O güvendeyse ve rahatsa sürüş sırasında sen de iyi hissedersin

Mopet, minik dostlarımızı taşımak için bisikletin önüne veya arkasına konulan sepetlerden çok daha güvenli bir alternatif sunuyor. Üstelik de onların küçücük sepetlere sıkışmak yerine daha rahat etmesini sağlıyor. Onlar hem güvende hem de rahat olduğunda sürücünün de çok daha iyi hissedeceğini vurguluyor.

Japon tasarımı olan Mopet, özellikle yaşlı ve yürüme zorluğu çeken köpekler düşünülerek tasarlanmış. Evcil hayvan koltuğu, sürücü selesinin hemen altında aracın gövdesine entegre edilmiş. Oturma yerinin yanında, dört ayaklı dostlarımızın başlarını serbest bırakıp etrafı izleyebilmelerini sağlayan küçük bir açıklık var.

Mopet, asfaltın kavurucu sıcaklığa eriştiği günlerde minik dostlarınızı yanınızda götürmek için uygun bir ulaşım aracı. Ayrıca, parkta geçen yorucu bir günün ardından bir dinlenme alanı. Araç, 60 km’ye kadar seyahat edilebilen büyük kapasiteli bir pille donatıldığından uzun mesafeli rotalar için de uygun.

Katlanır scooter yaklaşık 25 kilo ağırlığında ve bir otomobilin bagajında ​​kolayca saklanabiliyor. Yüksek parlaklıkta LED aydınlatmalar, karanlıkta olduğu kadar gündüz de yüksek görünürlük sağlıyor. Minik dostunuz yanınızda olmadığı zamanlarda, alışveriş çantalarınızı koyabileceğiniz bir bagaj alanı olarak da kullanılabiliyor.

Ne dersiniz, patili dostunuzla Mopet’te yolculuk etmek ister misiniz?

 

 

Görsel: Instagram