Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuklu Aileler İçin Elektrikli Kargo Bisikleti

Çocuklu Aileler İçin Elektrikli Kargo Bisikleti

Carqon Classic, çocukların kendi kendine binebildiği güvenli bölmesiyle konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor.

Mikromobilite, pandeminin de etkisiyle şehirlerde baskın ulaşım biçimi haline geliyor. Öte yandan bu dünyaya herkesin dahil olabilmesi için de çokça yeniliğe ihtiyaç var. Bu anlamda önemli adımlardan biri scooter kiralama şirketi Bird’den geldi. Şirket, engelli bireylere elektrikli tekerlekli sandalyeler ve hareket zorluğu yaşayanlara 3 tekerli scooter’lar sunmak üzere hizmetlerini genişleteceğini duyurdu. Yakınları tekerlekli sandalye kullanan bisiklet tutkunları için tasarlanan Companion Bike da bana göre unutulmaz örnekler arasındaydı. Unicorn Scooter ise çocuklu aileleri düşünerek yaratılmış farklı bir tasarımdı. Şimdi yine çocuklu ailelerin ilgisini çekecek Carqon Classic isimli bir elektrikli kargo bisikleti var karşımızda.

Carqon Classic, 3 çocuğun seyahat edebileceği güvenli alan sunuyor

Carqon tarafından geliştirilen Carqon Classic; tasarım, işlevsellik ve teknolojide yeni bir standart belirleme iddiasıyla yaratılmış bir araç. Tasarım olarak rakipleriyle benzeşmek yerine baştan aşağı yeniden geliştirilmiş. Örneğin çocuklar, çocuk bölmesine kendi başına hızlı ve kolay bir şekilde çıkabiliyor. Dolayısıyla ebeveynler çocuğu kaldırmak zorunda kalmıyor. Güvenli ve eğlenceli bir seyahati garanti eden çift emniyet kilide sahip bir kapısı var. Carqon, 4.999 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkardığı aracın, rakipleri arasında en yüksek kaliteye ve güvenliğe sahip araç olduğunu vurguluyor.

Carqon Classic

Bosch orta motoru sayesinde optimum pedal desteği sunuyor ve 120 kilometrelik menzile sahip. Kullanıcılar bu araçla günlük trafikte sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor. Kargo cebi; güçlü, geri dönüştürülebilir HDPE plastikten yapılmış. Üç çocuk veya 2 çocuk ve bir bebek için yeterli alan sunuyor. Sağlam arazi lastikleri ve lüks ön çatal süspansiyonu ile kombine edilmiş düşük ağırlık merkezi sayesinde yol yüzeyinde dengeli ve rahat bir tutuşa sahip. Böylece sürücü ve yolcu için daha iyi bir deneyim sunuyor.

Üreticilerin açıklamalarına göre bu aracın içindeki çocuklar en engebeli yollarda bile mışıl mışıl uyuyabiliyor. Bisiklet siyah-kırmızı, siyah- gri, tamamen siyah veya tamamen beyaz gibi farklı renk seçenekleriyle sunulmuş.

Carqon Classic Carqon Classic

Görsel: Carqon