Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
MR PORTER ve Prada’dan Kazananların Kombinasyonu: Prada Metodu

MR PORTER ve Prada’dan Kazananların Kombinasyonu: Prada Metodu

Prada, MR PORTER iş birliğiyle satışa çıkan 2018 Bahar Koleksiyonu'nu bowling oyunu üzerinden başarının sırlanı verdiği PRADA metoduyla tanıttı.

MR PORTER Gucci’den Burberry’e, Tom Ford’dan Saint Laurent’e 450’den fazla uluslararası önemli markayı bünyesinde bulunduran ödüllü bir çevrimiçi pazaryeri. MR PORTER, 2016 yılından beri İtalyan devi Prada’nın ürünlerini de internet sitesi üzerinden satışa çıkarıyor. Prada’nın geçtiğimiz bahar, MR PORTER için hazırladığı özel koleksiyonunun tanıtıldığı, 25 Nisan 2018’de yayınlanan reklam filmi How to be a Winner?‘da, “kazanan”ların kombinasyonunu, PRADA metodu üzerinden inceliyor.

Nasıl bir “Kazanan” olunur?

Prada, 2015 yılında hazırladığı ve bir postacınının hayallerini anlatan Wes Anderson filmi tadında reklam filmi The Postman’s Dreams ile beğeni toplamıştı. Bu sefer de 1950’leri 1980’lerle bir araya getiren bu reklam filmiyle MR PORTER, izleyenlere beş adımdan oluşan PRADA metoduyla bir kazanan olmak için gereken kombinasyonu bowling oyunu üzerinden anlatıyor.

Gelelim, PRADA metodunun 5 önemli adımına. P, Presentation (Sunum); Bir kazanan, dışarıdan bakıldığında kendisini belli eder. O yüzden ilk adım, doğru giyim tarzını bulmak. R, Routine (Rutin); hayatta olduğu gibi bowlingde de mükemmel yöntem, başarıya götüren esas adımlardan biri. Bu mükemmel yönemi bulmanın tek yoluysa pratik yapmak. A, Accessories (Aksesuarlar); bir usta ancak ekipmanları ölçüsünde yeteneğini gösterebilir. Bu yüzden doğru ekipmanları seçtiğimizden emin olunmalı. D, Diet (Diyet); her zaman bir kazanan gibi beslenmeli ki, vücudumuz da bir kazanan olmaya hazır olsun. A, Application (Uygulama): Son aşama ise öğrendiğimiz tüm adımları bir araya getirip uygulamaya koymak. Tüm bunları gerçekleştirip en sonunda bir kazanan olduğumuzda ise, reklam filmindeki karakterimiz gibi başarının tadını keyifli danslar eşliğinde çıkarabiliriz.

Görsel: Mr. Porter, Instagram