Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IKEA’dan İlişki Terapisi

IKEA’dan İlişki Terapisi

Al-Futtaim IKEA, Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığı IMPACT BBDO ve Impact Porter Novelli imzalı kampanyasında çiftlere ilişki terapisi hizmeti sunuyor.

Al-Futtaim IKEA, yakın zamanda başlattığı stressiz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen Kanepe Danışmanlığı kampanyasının bir parçası olarak Sevgililer Günü’ne özel, sınırlı bir süre için Dubai’deki müşterilerine ilişki terapisi hizmeti sunuyor. IKEA’nın araştırmasına göre bir ilişkide gerginlik yaratan en büyük nedenlerden biri olarak mobilya seçimi gösteriliyor.

Müşteriler için alışveriş deneyimini kolaylaştırmak isteyen IKEA,  gerçek ilişki terapistleri ve danışmanları aracılığıyla çiftlere profesyonel destek sağlıyor. IMPACT BBDO ve Impact Porter Novelli tarafından hazırlanan kampanya ile seçili mobilyalara ve mağaza içindeki afişlere yerleştirilen QR kodlarını tarayan çiftler, profesyonel ilişki terapisi randevu talebi için bir web sayfasına yönlendiriliyorlar. Terapi seansı sırasında çiftler, mobilya seçimi dahil olmak üzere ilişkileriyle ilgili her türlü sorunu profesyonel danışmanlarla görüşüyorlar.

 

Kampanya için IMPACT BBDO ve Impact Porter Novelli, aynı zamanda aşağıdaki eğlenceli afişleri hazırladı:

Görseller: Impact BBDO