Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
The One Show Ödülleri Açıklandı

The One Show Ödülleri Açıklandı

Bu yıl çevrimiçi gerçekleştirilen The One Show ödül töreninde 171 Gold Pencil, 169 Silver Pencil ve 213 Bronze Pencil verildi.

The One Club pandemi nedeniyle bu yılı kazananlarını canlı yayınla çevrimiçi olarak duyuracağını açıklamıştı. Reklam, tasarım, eğlence ve interaktif başlıkları altında yapılan başarılı işleri ödüllendiren Amerika merkezli organizasyon yılın en yaratıcı işlerini değerlendirip kazananları açıkladı. 71 ülkeden toplamda 19 binin üzerinde başvuru gerçekleşti. Kazananlara toplamda; 171 Gold Pencil, 169 Silver Pencil ve 213 Bronze Pencil ödül verildi.

The One Show 2020’de en çok ödülü Moldy Whopper kazandı

The One Club CEO’su Kevin Swanepoel, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak küresel yaratıcı toplulukları böylesine zorlu bir süreçte desteklediklerini belirtti. 2021 yılında ödül töreninde bir arada olma temennisinde bulundu.

The One Show 2020’de en çok ödül toplayan iş Burger King için hazırlanan Moldy Whopper oldu. 30 saniye boyunca bir Whopper’ın yavaş yavaş küflenmeye başladığını gösteren kampanyanın ardında INGO Stockholm, David Miami ve Publicis imzası bulunuyor. Moldy Whopper 18 Gold Pencil kazandı.

Burger King Küflü Whopper’ıyla Gurur Duyuyor

Microsoft’un McCann New York imzalı kampanyası Changing the Game ve Scholz & Friends Berlin imzalı The Tampon Book: A Book Against Tax Discrimination 15 Gold Pencil kazanan işler oldu. BBDO New York’un Sandy Hook Promise için hazırladığı Back to School Essentials ise toplamda 8 Gold Pencil kazandı.

Okul Malzemeleri Hayatta Kalma Aracına Dönüşmesin

Silahlı şiddetin tehlikesi konusunda kamuoyunu eğitmek ve bilinçlendirmek için çalışmalar sürdüren STK The Illinois Council Against Handgun Violence için FCB Chicago tarafından hazırlanan iki kampanya toplamda 7 Gold Pencil kazandı. The Gun Violence History Book dört ödül kazanırken The Most Dangerous Street üç ödülle döndü.

Mermiyi Durduran Kitap

Silahlı Şiddet Mağdurları En Tehlikeli Sokakta Anıldı

Ayrıca; Black & Abroad’un Go Back To Africa isimli kampanyası ve TBWA\Media Arts Lab Los Angeles tarafından Apple’ın kablosuz şarj özelliğine sahip AirPod’larını tanıtmak için hazırlanan reklam filmi Bounce; 6 Gold Pencil kazandı.

Şimdi Afrika’ya Dönme Zamanı

AirPods ile Dünya Dev Bir Tramboline Dönüşüyor

Türkiye’den LÖSEV ödüle layık görüldü

Cannes Lions 2019’da da Bronz Aslan kazanan Rafineri imzalı LÖSEV kampanyası Türkiye’den ödül alan tek iş oldu. Finalistler arasında kalmayı başaran Canım Kardeşim kampanyası Bronze Pencil sahibi oldu.

Görsel: The One Show