Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO’dan Looney Tunes Mini Figürleri

LEGO’dan Looney Tunes Mini Figürleri

LEGO, Minifigures Looney Tunes serisiyle çocukluğumuzun parçası olan sevimli karakterleri LEGO evrenine taşıyor.

LEGO’nun başka yaratıcı evrenlerle iş birliği yaparak gerçek ve çizgi kahramanları canlandırması ayrı bir tat veriyor. Seinfeld’in izleyiciyle ilk buluşmasının 30. yıl dönümü şerefine çıkardıkları Seinfeld 30th Anniversary isimli sette, LEGO Nintendo NES’te, LEGO Van Gogh setinde ve Winnie the Pooh setinde bu neşeyi tatmıştık. LEGO bu defa çocukluğumuzun – hatta yetişkinliğimizin – bir parçası olan Looney Tunes karakterlerini kendi evrenine taşıyarak sabırsızlıkla beklenen bir mini figür serisini müjdeliyor.

LEGO’dan Yeni bir koleksiyonluk oyuncak serisi: LEGO Minifigures Looney Tunes (71030)

Looney Tunes minifigür serisinde, LEGO formunda hazırlanan 12 ikonik dostumuz yer alıyor. Bunlar; Bugs Bunny, Lola Bunny, Ördek Daffy, Kuş Tweety, Sylvester, Road Runner, Wile E. Coyote, Domuz Porky, Domuz Petunia, Hızlı Gonzales, Tazmanya Canavarı ve Marslı Marvin olarak sıralanmış. Ürün, LEGO mağazasındaki yerini almış ancak satışa çıkış tarihi 26 Nisan olarak görünüyor. Dilerim ülkemizde de aynı anda piyasaya sürülür.

Sabahları erkenden kalkıp adeta transa geçmiş şekilde izlerdik bu karakterleri. LEGO versiyonlarının yüzleri de ekrandakileri aratmayacak detaylarla tasarlanmış. Gövde, kol ve bacak bölgelerinde ise karakteristik LEGO formları hakim. Her bir pakette bir karakter yer alıyor ve LEGO’nun deyişiyle ürünler “aksiyonu ve eğlenceyi arttıran 1 ya da daha fazla aksesuar ve koleksiyoncu broşürüyle birlikte ‘gizemli’ bir pakette” geliyor.

Görsel: LEGO