Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Winnie the Pooh LEGO Evreninde

Winnie the Pooh LEGO Evreninde

95.yılını kutlayan Winnie the Pooh masalı LEGO Ideas üzerinden tasarlanan set ile LEGO evreninde yerini alıyor.

LEGO sevenlerin ve LEGO üretmek isteyenlerin buluştuğu platform LEGO Ideas üzerinden belirli dönemlerde yeni LEGO seti fikirleri üretiliyor. LEGO tarafından belirli kriterlere göre değerlendirilen projeler yeterli oy sayısına ulaşırsa üretim için değerlendirilmeye alınıyor. Yakın zamanda haberini yazdığımız 1.552 parçalık Vincent van Gogh: The Starry Night seti LEGO tarafından onaylanan işler arasında yer alıyordu. Deniz yaşamına ilgi duyan Brick Dangerous adlı kullanıcı tarafından önerilen Marine Life ise biz haberini yazdığımız sırada oldukça destek gören işler arasındaydı. Yaratıcı fikirlerin ve konseptlerin sunulduğu platform üzerinden üretim onayı alan bir başka fikir bu yıl 95.yılını kutlayan Winnie the Pooh masal karakteri ve arkadaşlarının yer aldığı set oldu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

LEGO (@lego)’in paylaştığı bir gönderi

5 karakter ve küçük detaylarla süslenmiş bir ev

Yürek burkan gerçek hikayesiyle bildiğimiz, Winnie the Pooh evreninin küçük çocuğu Cristopher Robin’in ve onun hayali hayvan arkadaşlarının hikayesini anlatan Winnie the Pooh masalından ilham alan set nostaljiyi seven hayranlara kucak açıyor. Tasarımın arkasında ise LEGO Ideas üzerinden daha önce farklı başarılı setler hazırlayan Ben Adler bulunuyor.

winnie the pooh

1265 parçalık set hikayeden beş ikonik karakteri içeriyor. Setin içinde Winnie the Pooh ve arkadaşları Tigger, Rabbit, Eeyore, Piglet’in yanı sıra Winnie The Pooh’nun oldukça detaylı evi bulunuyor. Evin bahçesine minik bir kamp ateşi dahi konuluyor. Üstelik benzersiz Winnie the Pooh mobilyaları ve eşyalarıyla dolu evin içine de kolayca girilebiliyor. Modüler ev tek bir hamle ile ortadan ikiye ayrılıyor. Masallardan ve çizgi filmlerinden hatırladığımız o sıcacık ev her detayıyla karşımıza çıkıyor.

winnie the pooh

Winnie the Pooh’nun bal kavanozu setin içinde yerini alıyor

Evin yolunu gösteren tahta tabela, kapının yanında bulunan sevimli mavi çan ve ön kapının üzerinde yer alan “Mr. Sanders” yazısı unutulmayan detaylar arasında dikkat çekiyor. Tabii ki Winnie the Pooh’nun “Hunny” yazılı meşhur bal kavanozu da es geçilmiyor. Modelin içerisinde dört adet bal kavanozu bulunuyor.

Her ne kadar setin teması yetişkin koleksiyonu (18+) olarak belirlense de parçaları diğer basit setlerden ayıran karmaşık bir yapısı bulunmuyor. Set kullanım kılavuzuyla birlikte sunuluyor. Neşeli çocukluk anılarını canlandıracak Winnie the Pooh ve arkadaşlarının yer aldığı LEGO Ideas seti 1 Nisan tarihinde lego.com üzerinden satışa çıkacak.

winnie the pooh winnie the pooh winnie the pooh

Görsel: Instagram, LEGO