Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Deniz Yaşamı

LEGO Deniz Yaşamı

LEGO Ideas'ta son zamanlarda en çok dikkat çeken projelerden biri, Staff Pick seçilen ve son oylamada aşamasına ulaşan "Marine Life" adlı set.

Karantina günlerinde hem yetişkinlerin hem de çocukların en çok vakit geçirdiği şeylerden biri de LEGO setleri olsa gerek. Çünkü hem LEGO’nun yeni setleri son aylarda çok dikkat çekiyor hem de LEGO tutkunları LEGO Ideas’ta çok renkli fikirlerle seslerini duyuruyor. Piyasaya sürülmesi an meselesi olan Vincent van Gogh: The Starry Night bunlardan biri. LEGO botanik koleksiyonu ve LEGO bisiklet yolu da dikkat çeken örnekler arasında. Şu sıralar LEGO Ideas’da oylanmakta olan ve başarısıyla dikkat çeken setlerden biri de Marine Life.

Deniz yaşamına ilgi duyan LEGO tutkunları için Marine Life

Marine Life, LEGO Ideas’da Brick Dangerous adlı kullanıcı tarafından önerilmiş. Set bir denizanası, bir palyaço balığı ve bir de denizatı olmak üzere 3 hayvan figüründen oluşuyor. Bu figürlerin yerleştirildiği kaidede deniz yaşamına özgü bitkiler de yer alıyor. Set toplamda 1.164 parçadan oluşuyor.

Kaidenin üzerine yerleştirilen cam fanus hem deniz altı görünümünü destekliyor hem de figürlerin bozulmadan sergilenebilmesini sağlıyor. Denizanası, palyaço balığı ve denizatı kaidenin üzerine ufak tefek değişikliklerle birkaç farklı pozisyonda yerleştirilebiliyor.

5 Şubat’ta LEGO tasarından Staff Pick seçilerek öne çıkarılan proje, 6 Şubat’ta 5.000 destekçiye ulaşarak başarısını taçlandırmış. 10.000 destekçi kazandığında, ise bir uzman tarafından incelenmeye alınacak ve LEGO ürünü olarak piyasaya sürülüp sürülemeyeceğine karar verilecek. Siz ne dersiniz, böyle bir LEGO setiniz olsun ister miydiniz?

Görsel: LEGO Ideas