Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Seinfeld’in 30. Yıl Dönümü Şerefine LEGO Seti

Seinfeld’in 30. Yıl Dönümü Şerefine LEGO Seti

Brent Waller, Seinfeld'in izleyiciyle ilk buluşmasının 30. yıl dönümü şerefine "Seinfeld 30th Anniversary" isimli bir LEGO seti tasarladı.

Seinfeld sona ermiş olsa da Seinfeld tutkusu her zaman içimizde yaşıyor. Defalarca izlesem de hâlâ ilk günkü kadar gülebildiğim, bana göre gelmiş geçmiş en efsane komedi dizisi. Hiçbir şey hakkında dile getiremediğimiz her şeyi mükemmel bir şekilde anlatan Seinfeld artık 30 yaşında! İlk bölümü 1989 yılında yayınlanan dizi, 9 yıl boyunca devam etmişti. Sanatçı ve tasarımcı Brent Waller, Seinfeld 30th Anniversary adlı bir LEGO seti tasarlayarak bu tutkusunu dışa vuran hayranlardan.

Seinfeld 30th Anniversary seti bir LEGO fikri olarak oylanıyor

Brent Waller, Seinfeld 30th Anniversary setinde, dizinin büyük kısmının geçtiği yer olan Jerry’nin dairesini esas almış. Set yaklaşık olarak 900 parçadan oluşuyor. Ayrıca Jerry Seinfeld, George Costanza, Elaine Benes, Cosmo Kramer ve Newman olmak üzere 5 figür içeriyor. Ek olarak fotoğraflarda George Costanza’nın anne – babasını ve “No soup for you!” (Sana çorba yok!) cümlesiyle efsane olan Çorba Nazisini de görüyoruz. Ancak bu karakterlerin sete dahil olup olmayacağı net olarak belirtilmemiş.

Seinfeld LEGO seti henüz sadece LEGO Ideas’ta oylanmaya devam eden bir fikir niteliğinde. Ancak oldukça başarılı görünüyor. Geçtiğimiz ay 1.000 oy toplamayı başarınca oylamanın devamı için 6 ay daha ek süre kazanmış.

Brent Waller, Seinfeld’in yaratıcılarından Larry David’in figürünü de paylaşmış. Aktör, yazar, komedyen, yapımcı ve yönetmen olarak Seinfeld haricinde de kalplerimizde ayrı bir yeri var kendisinin.

Brent Waller’ın çalışmalarını internet sitesi ve Facebook sayfası üzerinden de takip edebilirsiniz.

Seinfeld 30th Anniversary Seinfeld 30th Anniversary

Görsel: LEGO Ideas