Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İki Yakanın Kapışması Başladı

İki Yakanın Kapışması Başladı

İtalyan spor giyim markası, yetenekli genç müzisyen IAMDDB'nin yüzü olduğu yeni #PoweredbyDefiance kampanyasıyla mücadeleci ruhu olanlara değerlerini savunmaları için meydan okuyor.

Hayat bir meydan okuma. Nefes aldıkça ölüme meydan okuyoruz, her gün trafiğe karışıp şehre meydan okuyoruz. Okula gidiyoruz, öğreniyoruz, büyümeye meydan okuyoruz. Meydan okudukça güçleniyoruz. Karşı durdukça sesimizi nasıl doğru çıkaracağımızı öğreniyoruz. Diadora da Bahar/Yaz 2018 koleksiyonunu için #PoweredByDefiance söylemi ve yeni kampanyasıyla meydan okuyor. Neye mi? Saydıklarımıza ve geri kalan her şeye.

Meydan Oku, Karşısında Dur!

İtalyan spor giyim markası Diadora, yeni kampanyaları için 21 yaşındaki İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı IAMDDB ile çalıştı. Diadora IAMDDB’yi yüzü olarak kullandı ve tutkudan, orijinallikten ve cesaretten beslenen bir kampanya yarattı. Kampanya iki sokak çetesinin kapışmasını yansıtıyor bizlere. İki çetenin de direniş ruhu var ve birbirlerine yeteneklerini gösteriyorlar. Kaykaycılar, bisikletçiler, sokak futbolcuları ve sokak tenisçileri birbirlerine ne kadar tutkulu ve cesur olduklarını kanıtlıyorlar.

Markaların hip-hop, R&B gibi türlerde üretim yapan sanatçılar çalışması 2017-2018’in olayı oldu adeta. Spotify en beğenilen 3 rapçinin heykelini yaptırdı, Apple Music Lunice ile 90’lara selam çaktığı bir video çekti. Logic’in intiharlara dikkat çektiği şarkısında bayrağı Grammy’de Google devraldı ve bunu bir kampanyaya dönüştürdü.

Kampanya filmi Batı Yakasının Hikayesi’nin şu ana uyarlanmış hali gibi hissettirdi bana. Oradaki daha yumuşak atışmalar günümüzde insanlar daha az naifler diye eskisinden daha sert bir mizaçla verilebiliyor. Bir de tabii artık gözümüzün alıştığı ve görünce hoşumuza giden glitch efektler var. Geçişlerde kullanılan data moshing efektleri de kampanya filmine bir karakter yerleştirmiş ama.

Diadora’nın kampanya filmiyle birlikte tüm dünyada satışa çıkardığı koleksiyona sitesinden erişebiliyorsunuz.

Görsel: Diadora, YouTube