Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Zorlu Araziler İçin Çift Ön Tekerli Elektrikli Bisiklet

Zorlu Araziler İçin Çift Ön Tekerli Elektrikli Bisiklet

Rungu’nun çift ön tekerli elektrikli bisikleti Electric Juggernaut MDV; kayalık, kum, toprak, kar, çamur demeden her türlü zorlu araziyi rahatlıkla aşabilen bir fat bike.

Zorlu arazi koşullarında rahatlıkla yol alabilmek bisikletçiler için önemli. reTyre, bisiklet lastiğini birkaç saniyede hava ve yol koşullarına uygun hale getiren fermuarlı lastik sistemi reTyre ONE ile bu konuda çarpıcı bir çözüm sunuyordu. Farklı arazi koşullarından söz açılmışken kısa bir süre önce yer verdiğimiz şirin mi şirin plaj motosikleti Goof Bike’ı da anmadan geçemeyeceğim. Rungu’nun çift ön tekerli elektrikli bisiklet serisi Electric Juggernaut MDV ise kayalık, kum, toprak, kar, çamur demeden her türlü zorlu araziyi rahatlıkla aşabilen bir fat bike.

Electric Juggernaut MDV; kum, kayalık ya da toprak arazide yüksek performans gösteriyor

Kaliforniya’da faaliyet gösteren Rungu adlı bisiklet ve ATV üreticisi tarafından tasarlanan Electric Juggernaut MDV; ikisi önde bulunan büyük, yumuşak lastiklerle fark yaratıyor. Bu çift ön teker, sürücülerin engebeli yüzeylerde kontrolü kaybetmesini önlüyor. Electric Juggernaut MDV, 1.000 watt’lık Bafang marka M610 mid-drive ünitesiyle çalışıyor. Elektrikli bisiklette hem gaz hem de pedal desteği modları bulunuyor. Pedal desteği modunda yaklaşık 85 km ve gaz desteği modunda 29 km destek sağlayan, alt tüpe monte 52v / 15ah bir pil takımı ile çalışıyor. Çift 60 mm süspansiyon çatallı 6061-t6 alüminyum kadroya sahip. Güç, 10 vitesli 11-36T Shimano Deore aktarma organları bir üzerinden 26 x 4.8 inç lastiklere aktarılıyor. Her 3 tekerde de Tektro 180 mm hidrolik disk freni bulunuyor. Bisiklet toplamda 37 kg ağırlığında. Gidona monte renkli LCD ekran, sürücülerin hız ve pil seviyesi dahil gerekli verileri kontrol etmelerini sağlıyor. Ayrıca elektrikli pedal desteği seviyesini de bu ekran üzerinden seçmek mümkün.

Sörfçülerin ve balıkçıların sahilde ekipman taşıma sorununa çözüm olmak üzere tasarlandı

Electric Juggernaut MDV, yerel bir soruna çözüm bulmak amacıyla tasarlanmış. Rungu ekibi, “Sahil boyunca ilerleyerek ekipman taşımanın en iyi yolu nedir?” sorusuna yanıt aramış. Rungu’ya göre hem sörfçüler hem de balıkçılar için malzeme taşımak sıkıntı veren bir angarya. 4×4’lere sahilde izin verilmediğinden, elektirikli bisikletler ise yumuşak kumda performans gösteremediğinden farklı bir ulaşım aracı arayışı söz konusu imiş.

Electric Juggernaut MDV Electric Juggernaut MDV Electric Juggernaut MDV