Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Red Bull Music Academy 2015 için Başvurular Başladı

Red Bull Music Academy 2015 için Başvurular Başladı

Bu yıl Paris'te gerçekleşecek müzik tutkunlarını bir araya getiren etkinlik için başvurular başladı.

1998’den beri dünyanın çeşitli metropollerinde sayısız ders, iş birliği ve performansa ev sahipliği yapan Red Bull Music Academy, 2015 güz dönemini Paris’te gerçekleştirecek. 

Akademi bu yıl söz konusu etkinliğin yanı sıra binlerce röportaj, miks, sanatçılar tarafından seçilmiş müzikleri, öne çıkan belgeseller ve dünyanın en iyi festivallerinden canlı kayıtları içeren çevrim içi radyo istasyonu RBMA Radio ile müzikle ilgili anlatılmamış hikayeler içeren çevrim içi dergisiyle de ön plana çıkıyor. Sónar, Mutek, Movement ve Montreux Jazz gibi festivallerde de karşılaşabileceğiniz akademinin event sayfasından ise farklı yerlerde, çeşitli türlerde yapılan yerel atölyeleri takip edilebilir. 

Farklı türlerden müziklere ilgi duyan, öğrenmeyi ve paylaşmayı seven müzisyen, şarkı sözü yazarı, DJ, vokal, yapımcı, ses mühendisi gibi geniş bir topluluğa hitap eden Red Bull Music Academy 2015’e katılmak içinse başvurunuzun kabulü gerekiyor.

Yalnızca iki gruptan oluşan 30 kişinin katılabileceği etkinliğe başvururken form dışında demonuzu da CD formatında (mp3 dosyası yasağını unutmayın) yollamanız bekleniyor. 

İlgilenenler 4 Mart’a kadar başvurularını yollayabilirken başvuru süreciyle ilgili tüm detayları da Sık Sorulanlar kısmında bulabilir. 

Geçtiğimiz yıl Tokyo’da gerçekleşen derslere buradan, tüm ders arşivine ise şuradan erişebilirsiniz. Etkinliğin belki de en dikkat çekici konusu olan farklı mesleklerden ünlü isimlerin 2214’teki müzik aletleri üzerine öngörülerine dair haberlerimizi de sırasıyla (123) bulabilirsiniz. 

Kaynak