Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Red Bull Türkiye’den #EvdeÇal Konserleri

Red Bull Türkiye’den #EvdeÇal Konserleri

Red Bull Türkiye'nin katkıları ile gerçekleşen Evde Çal konser serisi sayesinde sanatçılar müzikseverlerin evine konuk oluyor.

COVID-19 virüsüne karşı mücadelede en etkili yöntem sosyal mesafelendirme kurallarına uymak ve evlerden çıkmamak. Bu sayede virüsün yayılma hızını düşürebileceğimiz gibi virüsü kapma riskini de minimuma indirmiş oluyoruz.

Evde geçirilen süre boyunca vakti verimli kullanmak ise bizim elimizde. Pek çok kurum, şirket ve bireysel girişimlerin yanı sıra resmi makamlar da kültür, sanat ve spor etkinliklerini içeren canlı yayın yayınlar gerçekleştiriyor. Evlerinde vakit geçirmek durumda olan insanlar için farklı alternatifler sunuyor.

Evde Çal serisi ile sanatçılar dinleyicilerin evine konuk oluyor

Red Bull da “Evde Çal” konser serisi ile sanatçıları ve evlerindeki müzikseverleri bir araya getiriyor. Red Bull Türkiye’nin Instagram hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan performanslarda izleyiciler konser deneyimi yaşıyor.

Müzikseverlere evde konser deneyimini sunan ilk sanatçı 18 Mart’taki performansıyla Nilipek oldu. Sanatçı yaklaşık 25 dakika süren canlı performansında “Havada bir hinlik var”, “Koşuyolu”, “Sabah”, “Gömülür”, “Çocuk”, “Beraber” isimli şarkılarını söyledi. Ayrıca kendisinin önerdiği albümlerin yer aldığı bir çalma listesi de paylaştı. Nilipek’in ardından 20 Mart’ta Akın Sevgör Red Bull Türkiye Instagram sayfasından canlı konser gerçekleştirdi. Benzer şekilde performansının yanı sıra hazırladığı 10 şarkılık bir liste paylaştı.

Nilipek ve Akın Sevgör Red Bull Türkiye Instagram hesabı üzerinden canlı konserlerini gerçekleştirirken merak edilen sorulara da cevap verdi. #EvdeÇal etiketi ile gerçekleşen konser serisinde performans gösterecek bir sonraki sanatçı Kalben olacak. 25 Mart Çarşamba akşamı saat 21:30’da gerçekleşecek konserde Kalben Red Bull Türkiye’nin Instagram yayınında olacak. 27 Mart Cuma akşamının konuğu ise Gaye Su Akyol.

  

Görsel: Red Bull Türkiye